Lassan elkészül az Ri3 “koncepció”: tűkön ülve várjuk a végeredményt

Gergely Ákos, a DOQSYS Zrt. vezérigazgatójaPapíron vagy elektronikusan beérkező, írásos dokumentumok tartalom alapú osztályozását és iktatását automatizálja a DOQSYS Business Solutions Zrt. új fejlesztése; a 375,5 millió forint összköltségű rendszer megvalósításához mintegy 169 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a társaság (Annyira új a fejlesztés, hogy két éve, 2019 januárja óta nyüstölik a társaság programozói e program fejlesztése érdekében a billentyűzetet. A -szerk- meg.). A Robotizált Intelligens Információ Irányítási (Ri3) koncepció (sic!) alkalmas bármilyen intézmény vagy vállalat írásos dokumentumok formájában beérkező információinak -postai küldemények, faxon, emailben és egyéb elektronikus csatornákon érkező dokumentumok- mesterséges intelligenciával támogatott tartalmi alapú osztályozására, iktatására és a további ügyintézéshez szükséges elektronikus munkafolyamatba illetve digitális archívum részére történő automatizált továbbítására. A rendszer fokozatos kiterjeszthetőségével minden korábbinál gyorsabban, pontosabban, költséghatékonyabban és egyben környezetkímélőbb módon alakítja elektronikus információvá a beérkező dokumentumokat, így nem lesz arra szükség, hogy az papír formában haladjon tovább az ügyintézésben, ezáltal megszűnik a fénymásolás szükségessége is, amivel jelentős mennyiségű papír és energia takarítható meg.

A DOQSYS Zrt. jelenleg 48 dolgozót foglalkoztat, idén 15 százalékos létszámbővítést terveznek – közölte Gergely Ákos vezérigazgató. A cég 2019-es auditált árbevétele 815 millió forint volt, 2020-ban 914 millió forint, ami tavaly az előzetes adatok szerint 1,340 milliárd forintra nőtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Invázió: portugál gályák ostromolják Ausztrália partjait

pén jan 21 , 2022
Hatalmas mennyiségben mossa partra a víz a fájdalmas csípésű telepes medúzafaj, a portugál gálya (Physalia physalis) egyedeit Ausztráliában. Lisa-Ann Gershwin medúzaszakértő szerint a portugál gályák “döbbenetes mennyiségben” vetődtek partra az elmúlt hónapokban a meleg időjárásnak köszönhetően Új-Dél-Wales, Viktória, Dél-Ausztrália és Tasmánia államokban – írja a The Guardian. A portugál gálya […]
portgál gálya

Friss, ropogós