A Deutsche Telekom a nevére vette az IT Services Hungary-t

DT-ITSAz IT Services Hungary július 1-től Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) néven működik tovább. A névváltás célja a német anyavállalat nemzetközi telekommunikációs üzleti struktúrájának egyszerűsítése, a cégcsoporton belüli együttműködés hatékonyságának javítása és az ügyfélkiszolgálás fejlesztése — olvasható a társaság honlapján. Mint írják a Deutsche Telekom AG (DTAG) nemzetközi b2b szervezetének átalakítása során 2020. július 1-jével az eddig a DTAG leányvállalatához, a T-Systems International GmbH-hoz tartozó, telekommunikációhoz szorosan kötődő szolgáltatások a Telekom Deutschland GmbH-hoz kerülnek, egyúttal a hatékonyabb működés érdekében megszűnik az osztott felelősség a csoport különböző szegmensei között. A névváltást követően Magyarországon a munka a korábbi stratégia és a Deutsche Telekom Csoport közös értékei mentén folytatódik. Az átalakulás nyomán további lendületet kap a cégen belüli innováció, illetve még több nemzetközi szakmai fejlődési és előrelépési lehetőség nyílik meg a munkatársak előtt.

A Deutsche Telekom magyarországi leányvállalata. Budapesti, debreceni, pécsi és szegedi szolgáltatóközpontjaink rendszerintegrációs és üzemeltetési területeken szolgálják ki nemzetközi ügyfeleinket, de kínálatunkban többek között az összes, széles körben alkalmazott szoftver- és hardverplatform SAP-rendszer szolgáltatásai, távoli és helyi szerverüzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet is megtalálható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A kormányzat minden erőfeszítése ellenére a vidék csúnyán le van maradva

vas júl 26 , 2020
A digitális felkészültségben nagy a szakadék az egyes szektorok, illetve Budapest és a vidék között – állapította meg a Reacty Digital és a Smart Commerce Consulting közös kutatása. A járványügyi korlátozások miatt a kis- és középvállalatok (kkv) 65 százaléka alkalmazott távmunkát, de ezen belül az infokommunikációs területen tevékenykedő cégeknél 94, […]
vidék, számítógép

És még ez is...