Ezt is megértük: A BÉT standard kategóriájában a Gloster

Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója és Szekeres Viktor, a Gloster alapítójaA Budapesti Értéktőzsde (BÉT) standard kategóriájába került át a közepes vállalatokra specializált BÉT Xtendről a Gloster Infokommunikációs Nyrt.

A szoftverfejlesztést és informatikai szolgáltatásokat kínáló cégen keresztül a belföldi befektetők is beszállhatnak a jövőt formáló technológiák világába. A társaság vezetői ugyanakkor a nemzetközi piac figyelmére is számítanak azzal, hogy beléptek a standard részvénypiacra – írták. A közlemény szerint a Gloster kivételes utat járt be az elmúlt csaknem két évtizedben, és akik néhány éve csatlakoztak befektetőként, mára többszörös hasznot érhettek el. A vállalat példaként szolgálhat mások számára is abban, hogyan kell a tőkepiaci finanszírozás segítségével magasabb növekedési pályára állni. A cégcsoport kilenc cég felvásárlását zárta sikeresen az utóbbi három évben – olvasható a BÉT honlapján közzétett bemutatkozásban, amely szerint a németországi irodájuk megnyitása immár teljes körű nemzetközi jelenlétet is biztosít. Beszámolójuk alapján 2021-ben több mint ötmilliárd forint, 2022-ben több mint 6,3 milliárd forint árbevétellel zártak, üzleti eredményük 516,3 millió forintról 553,5 millió forintra nőtt.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Munkaügyek: megoldott a dolgozói állomány rendelkezésre állása

vas jan 28 , 2024
ShareTweetPinShareAz NKFI Alapból támogatott projekt keretében a Login Autonom Kft. a szükséges dolgozói állomány rendelkezésre állását segítő integrált platformot hozott létre. A Login Autonom Kft. 2021 őszén sikerrel pályázott, és 2021. július 22.-én elnyerte az NKFI Alapból finanszírozott, és az Innovációs és Technológiai Minisztérium által támogatott 2020-1.1.2-PIACI-KFI-2021-00310 azonosítószámú projektre kért […]
Fehér András István, a Login Autonom Kft. vezérigazgatója

És még ez is...