Felhőfaragásban élen a Deloitte

Zaránd Miklós, a Deloitte Magyarország Cloud Engineering tanácsadásért felelős partnereA Deloitte a Gartner Magic Quadrant for Public Cloud it Transformation Services 2022 jelentésében vezető minősítést kapott.

A Gartner Magic Quadrant rangsora a nyilvános felhőalapú it-szolgáltatások piacán végzett kutatások összesítésén alapszik. 2021 óta ez a második év, amikor a Deloitte vezető minősítést kapott ebben a kategóriában. Mindemellett 2020-ban és 2019-ben is vezetőként ismerték el a Deloitte-ot a Gartner Magic Quadrant for Public Cloud Infrastructure Professional and Managed Services, Worldwide elnevezésű jelentésében is. A társaság a legmagasabb helyezést érte a megvalósítási képesség és a teljeskörű vízió terén.

Gartner bűvös négyzet felhőtranszformációA Deloitte speciális szakértelemmel, mérnöki gondolkodásmóddal, gyors és hatékony döntéseivel arra törekszik, hogy ügyfelei számára jelentős előnyt biztosítson a felhő-átalakítások során. Meggyőződésünk, hogy ez az értékelés az ügyfélközpontú szemléletmódunknak köszönhető, illetve annak, hogy széleskörű stratégiai perspektívát és iparági tapasztalatot biztosítunk a felhőalapú megoldások tervezéséhez és végrehajtásához – jelentette ki Zaránd Miklós, a Deloitte Magyarország Cloud Engineering tanácsadásért felelős partnere.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Q3: a forgalom nővekedése ellenére is veszteséges a Siemens

hét aug 15 , 2022
ShareTweetPinShareErős harmadik negyedéves eredményekről számolt be a Siemens, a vállalat árbevétele meghaladta a 17,8 milliárd eurót, ami 11 százalékkal magasabb, mint az egy évvel ezelőtti azonos időszakban. A megrendelések összértéke 22 milliárd eurót tett ki, ez hét százalékkal több, mint tavaly ilyenkor. Jól teljesítettek – többek közt – a Digital […]
Siemens

És még ez is...