Nincs megállás: új vezetők 4iG-nél

4iGNincs megállás, folytatódik a 4iG távközlési üzletágának stratégiai átalakítása, a cégcsoport telekommunikációs vállalataihoz új vezetők érkeztek – közölte a társaság.

A mára gigantikussá váló vállalatcsoport telekommunikációs portfólióját összefogó Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója péntektől Király István, aki a DIGI Távközlési Szolgáltató Kft. és leányvállalatai vezetését Tábori Tamásnak adja át. A távközlési üzletág külföldi leányvállalatainak irányításáért a 4iG International új vezetője, Budafoki Z. Róbert felel, míg az Invitech ICT Services Kft. vezérigazgatója Bőthe Csaba lett. Az új vezetőktől a közlemény szerint a hozzájuk tartozó vállalatok üzleti hatékonyságának javítását, az eredményes működés feltételeinek kialakítását várják. A tavasszal megkezdett átalakításokkal a 4iG hatékonyabban használhatja ki a cégcsoporton belüli együttműködési lehetőségeket.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Akikre büszkék vagyunk: magyarokat díjaztak a CERN-ben

szo júl 2 , 2022
A genfi székhelyű Európai Nukleáris Kutatási Központ az idén négy magyar kutatót díjazott — közölte a debreceni Atommagkutató Intézet (ATOMKI). Közleményük szerint díjat kapott az ATOMKI két kutatója, Béni Noémi és Szillási Zoltán tudománynépszerűsítő munkájáért, az úgynevezett Compact Muon Solenoid (CMS) detektorrendszer virtuális látogatás létrehozásáért és működtetéséért. Elismerést vehetett át […]
CERN