A Gloster a standard kategóriába kerül

GlosterÚjabb céggel bővül a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) standard piaca; január 26-án már ebben a kategóriába forognak a jelenleg az Xtend piacon jegyzett Gloster törzsrészvényei. A társaság közleménye szerint a BÉT jóváhagyta a társaság kérelmét és felvette a terméklistára a Gloster Infokommunikációs Nyrt. papírjait. A tőzsdei kereskedés a társaság 18 176 440 darab, egyenként tíz forint névértékű, 181 millió 764 ezer össznévértékű, dematerializált, névre szóló törzsrészvényeivel január 26-án kezdődik a BÉT standard kategóriájában. A tájékoztatás szerint a Gloster részvényeinek azonosítója a Xetra kereskedési rendszerben a GLSTR lesz. A társaság 2022-ben 6,348 milliárd forint árbevételt és 414 millió forint adózott eredményt ért el, a 2021-es ötmilliárd forint árbevétel, és 421 millió forint adózott eredmény után.

A Gloster részvényeinek árfolyama a BÉT Xtend piacán hétfőn a tőzsdezárás előtt nem sokkal 1050 forinton állt, épp mint tavaly nyáron. (Lásd képünket!)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Így varázsolhatunk újjá egy használt autót gyorsan és egyszerűen

ked jan 23 , 2024
ShareTweetPinShareA legtöbben az anyagi szempontok miatt döntenek a használt gépjármű vásárlása mellett. Ez azonban sokszor kompromisszumokkal jár, hiszen egy használt gépkocsi sokszor felújításra szorul. Ha azonban a választott autó mechanikai szempontból rendben van, és motorikus hibák sincsenek, ez a munka gyerekjáték lehet. Most megmutatjuk, hogyan varázsolhatunk újjá egy használt autót […]
peppi.hu

És még ez is...