128 millió forinttal támogatják a magyar polgárok a Szintézis Informatikai Zrt.-t

ForintA Szintézis Informatikai Zrt. 390 millió forintból egy informatikai szolgáltató központot hoz létre Győrben. A fejlesztést a kormány 128 millió forinttal támogatja, és 95 munkahelyet védenek meg. Szűcs László, a Zrt. igazgatója ismertette, hogy a cég három országban van jelen és évente mintegy ötmilliárd forint forgalmat bonyolít. Magyarországon egyebek mellett kereskedelmi informatikai rendszereket fejleszt és üzemeltet.

A nyilvános céginformációs adatok szerint a társaság árbevétele 2019-ben 2 milliárd 198 millió forint volt, 1 milliárd 195 millió forinttal kevesebb, mint 2018-ban. Az exportból származó árbevétele 46 millió forint volt, hétmillió forinttal több, mint az előző évben. Adózott eredménye 24 millió forint volt, 118 millió forinttal kevesebb, mint 2018-ban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Diákok fejlesztettek tudásmegosztó portált

szo ápr 24 , 2021
Középiskolás diákok fejlesztettek online kapcsolattartásra és közösségépítésre is alkalmas tudásmegosztó portált nyílt forráskódú technológiák alkalmazásával a Belügyminisztérium és a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. programozói versenyén. A közlemény szerint a verseny azért jött létre, hogy megismertesse a fiatalokat a nyílt forráskódú, vagyis szabadon használható, fejleszthető technológiákkal, amelyek a magyar közigazgatásban […]
osztály

És még ez is...