Szakmányban gyűjtögeti az elismeréseket a SAP magyar leányvállalata

Két új díjjal, a Business Superbrands, és a „Megbízható Munkaadó” elismeréssel gazdagodott az SAP Hungary Kft.

A Business Superbrands díjakat tizedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága. A Business Superbrands program az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban. A Superbrands birálóbizottság ismét, immár nyolcadszor találta érdemesnek a Business Superbrands 2017 védjegy viselésére az SAP szoftvercéget.

Egy frissen alapított díjat, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által életre hívott Megbízható Munkaadó címet is kiérdemelt a mára közel ezer főt foglalkoztató hazai SAP. Ezt a címet azon szervezetek kaphatják meg, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka- és életkörülményeiről. Az oklevelet pályázat útján nyerhetik el a vállalatok, ahol hét, humánerőforrással kapcsolatos területen kell részletesen beszámolni a céges gyakorlatról, és az ennek alapjául szolgáló irányelvekről. A címet egy öttagú, személyzeti szakemberekből és a Kamara képviselőjéből álló zsűri ítéli oda két évre.

Az SAP Hungary Kft. számos díjat gyűjtött be az elmúlt időszakban, ilyen többek közt a „Magyarország legkiválóbb vállalata”, a „Legjobb munkahely”, és a legjobb gyakornoki munkahelynek járó elismerések.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Piller a Telenornál

csü júl 6 , 2017
Vállalati értékesítési és marketingigazgatóként csatlakozik a Telenor Magyarország csapatához Piller Gábor. Piller több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció, it és fogyasztói elektronikai terén, a Telenorhoz a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól érkezik. Piller pályáját a telekommunikációs szektorban kezdte, ahol kezdetben értékesítési és marketingprojektek irányításáért felelt, majd később vezetői pozíciókat töltött […]

És még ez is...