Egy óra alatt akár száz állásinterjú


Jelentősen csökkenti az első körös kiválasztásokhoz szükséges időt az Indivizó kifejezetten online álláskeresésre optimalizált videointerjú alkalmazása. A magyar startup fejlesztését elsőként a piacvezető Profession vezeti be. A legtöbb hasonló megoldással ellentétben az Indivizo automatizált videointerjú alkalmazásának köszönhetően a hr-es szakembernek nem szükséges időpontot egyeztetnie és online lennie a felvétel alatt. A kérdések előzetes beállítása után az alkalmazás levezényli az egész folyamatot, akár egy óra alatt egyszerre száz jelölttel is.

A lehetőség objektívabbá is teszi a felvételi folyamatot, hiszen a jelöltek rögzített válaszai több kollégával is megoszthatóak, hogy együtt dönthessék el, kit hívnának be személyes interjúra. Az automatizált folyamat a jelölteknek is rugalmasságot biztosít, mert bárhol és barmikor válaszolhatnak a kérdésekre a határidő leteltéig. Az állásközvetítő portál közleménye szerint a kiválasztásukhoz szükséges idő akár negyedére csökkenhet, mégis lényegesen több jelöltnek adhatnak lehetőséget, hogy megmutassák magukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tetten érte a rendőr mobiltolvajt

vas jún 5 , 2016
Lopás vétség nagyon erősen megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Cs. Tibor 37 éves salgótarjáni lakos ellen. A férfi 2016. május 30-án 12 óra körül Salgótarján belterületén az egyik parkoló gépjárműbe a lehúzott ablakon át benyúlt és abból egy övtáskát és egy mobiltelefont tulajdonított el. A 37 éves […]
rendőr, bilincs

És még ez is...