Pályázatot hírdet az Okos Jövő Innovációs Klaszter

mezga-kobukiAz Okos Jövő Innovációs Klaszter pályázatot hirdetett Smart City Micro Solutions 2016 néven. Az első díjat elnyerő pályázó a tárgynyereményen felül lehetőséget kap ötletének prezentálására a Smart Future Lab Zrt. képviselői, és a befektetési bizottság előtt, amelynek folyománya lehet egy ötvenmillió forint összegű magvető befektetés és az ezzel járó inkubációs/akcelerációs szolgáltatásainak igénybevétele közös vállalkozás keretein belül.

A szervezők az okos mérés, okos hálózat, okos város, elektromos közlekedés, ICT és IoT megoldások a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés szolgálatában témakörökben várják a pályamunkákat. A pályázaton bármely kis-és középvállalkozás, egyéni vállalkozó, valamint főiskolai/egyetemi hallgató részt vehet, utóbbiak pedig csoportosan is benyújthatják pályázatukat. A pályázatokat október 9. éjfélig várják.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Microsoft nevében verik át a felhasználókat

vas aug 28 , 2016
Az ESET Radar Report szerint olyan technikai segítségnyújtáshoz köthető csalásokkal verik át a felhasználókat, mint például a Microsoft nevében elkövetett átverések. A jelenség egyre nagyobb méreteket ölt, és elsősorban a gyanútlan, számítógéphez nem értőket célozza meg. Az átverés lényege, hogy a gyanútlan áldozat kap egy kéretlen e-mailt vagy egy nemzetközi, […]

És még ez is...