Magyar startupok mutatkoztak be New Yorkban

startÖt magyar startup is részt vehetett a New York-i Techweek fesztiválon és a kapcsolódó szakmai eseményeken a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) InnoTrade programja és a helyi magyar főkonzulátus segítségével, a 2011 óta megrendezett Techweek az egyik legjelentősebb technológiai innovációs eseménysorozat az Amerikai Egyesült Államokban.

Az egyik bemutatott megoldás az online tőzsdei kereskedés terén képvisel innovációt, a rendszer segítségével befektetők közvetlenül bízhatnak meg brókereket Európában, de megismerhetett a szakmai közönség egy olyan, magyar fejlesztésű berendezést, amely ózonnal sterilizál helyiségeket, illetve egy mozgáselemző applikációt, amelyet egyebek mellett fizikoterapeuták használhatnak gyógyítási céllal. Az eseményen a többi között a Cunnecticut Innovation befektetési alap is részt vett, amely 120 millió dollárnyi tőkével keresi a befektetési lehetőségeket startup projektekbe – emelték ki a közleményben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Székács a csúcsra ért

ked okt 18 , 2016
Magyar vezérigazgatója lesz a Hofer csoportnak: Székács Tibor, az Aldi Magyarország ügyvezető igazgatója januártól az öt országot magában foglaló csoport vezérigazgatója – közölte az MTI-vel az Aldi. További jó hír, hogy az Aldi Süd-csoport teljes európai üzlethálózatának it-támogatása Magyarországra került: mintegy 3500 áruház elsődleges informatikai támogatását Biatorbágyról látják el.
Aldi