Neatly: professzionális ruhatisztítást és vasalás

NeatlyA Neatly nevű magyar startup online megrendelésre közvetít lakossági ügyfelek számára professzionális ruhatisztítást és vasalást, egyelőre Budapesten. Illetve az Airbnb-n szállást kiadóknak kínál komplett lakástextil bérbeadást. A Neatly növekvő népszerűsége a befektetők figyelmét is felkeltette: a Prosperitás Tőkealap közel ötvenmilliós tőkével szállt be a startupba.

Világszerte már több online ruhatisztítás közvetítő oldal, illetve mobilalkalmazás működik sikeresen – pl. a Washio, az Ediaxi, vagy a Mywash – Magyarországon, illetve Közép-Európában, viszont nincs jelentős konkurense a Neatly-nek. A GB & Partners alapkezelő által menedzselt Prosperitás Proseed Közös Magvető Kockázati Tőkealap kapott tőkebefektetést a startup a szolgáltatás továbbfejlesztésére, illetve külföldi piacra lépésre fogja fordítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új sajátmárkás telefonokkal kaszálna a Vodafone

csü jún 16 , 2016
Négy új sajátmárkás (ZTE és Alcatel gyártmányok) okostelefont, köztük a Smart Ultra 7-et, a Smart Platinum 7-et, valamint a Vodafone saját fejlesztésű VR-szemüvegét is bemutatott a Vodafone. Ezzel a Vodafone kínálatában megjelentek a sajátmárkás csúcskategóriás készülékek is, így a paletta – a belépő szinttől kezdve a felsőközép kategórián át a […]

Friss, ropogós