Együtt vadászik startupokra a Cisco, a Deutsch Telekom és az Intel

startupA Cisco, a Deutsche Telekom és az Intel, hogy Challenge Up! néven közös, az Internet of Things (IoT) elterjedését támogatni hivatott kezdeményezést indít az Európa, a Közel-Kelet és Afrika (EMEA) régióban tevékenykedő startupoknak. A program célja az innovatív vállalkozások gyorsabb piacrajutásának elősegítése közös projektek, mentorálás, értékes kapcsolati hálók, illetve a vállalati eszközök kihasználása révén. Egyes kiválasztott vállalkozások stratégiai befektetésekhez, illetve a termékeik és szolgáltatásaik globális kereskedelmi forgalomba hozatalát célzó támogatáshoz is hozzájuthatnak.

A Challenge Up! programot a korai fejlődési szakaszban járó, az Internet of Things/Everything (IoT/IoE) és társ területein – ideértve az okos megoldásokat (okos otthon, digitális város, intelligens energiahálózat, hálózatba kapcsolt autók, hordható okos eszközök, Ipar 4.0, azaz ipari automatizálás, információ biztonság, big data, analitikai elemzések, konnektivitás és felhőszolgáltatás) – tevékenykedő startup vállalkozások számára hozták létre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A szülők 39 százaléka megfigyeli a gyermeke online tevékenységét

csü márc 5 , 2015
A Kaspersky Lab felmérése szerint a szülők közel negyede (22 százalék) érzi úgy, hogy nem tudja felügyelni gyermeke online tevékenységét, noha a megkérdezettek közel fele (48 százalék) aggódik amiatt, hogy gyermeke internetes zaklatással találkozhat. A kérdőív továbbá megmutatta, hogy a felnőttek azon jó szándéka, hogy több szabad teret biztosítsanak a gyermekeiknek, ahhoz […]
Facebook

És még ez is...