Még ködös az IoT jövője, de talán most…

forintIdén is meghirdeti a Magyar Telekom a tavaly nagy sikerrel debütált Üzleti appok versenyét a közép-kelet európai régió nyolc országában. Az idei verseny célja, hogy a kifejezetten üzleti ügyfelek számára fejlesztett innovatív, Internet of Things (IoT) alapú megoldásokat díjazzák. A Detsche Telekom, valamint leányvállalata, a Magyar Telekom, tízmillió forint értékű kommunikációs kampányt ajánl fel nyereményként azoknak a független fejlesztőknek, akik a legjobb, felhő-technológián alapuló üzleti célú IoT alkalmazásokat álmodják meg, amelyek könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a kis- és közepes vállalkozások napi tevékenységét.

A legjobb 15 közé azok kerülnek be, akiknek a megoldását a kis- és közepes vállalkozások valóban értékesnek, szerethetőnek tartják, hiszen a pályázott alkalmazásokra a kkv-s közönség szavaz majd. A legtöbb szavazatot gyűjtő megoldások közül egy szakértőkből álló zsűri választja ki a nyertes hazai pályázatokat, illetve a nemzetközileg legjobbnak ítélt megoldást. A résztvevők növelhetik a pályázatukra érkező szavazatok számát és nyerési esélyüket, ha bevonják ismerőseik közösségét hogy szavazzanak rájuk. A szavazás is megtérülhet: a Magyarországon, Ausztriában, Horvátországban, Németországban, Görögországban, Macedóniában, Romániában és Szlovákiában regisztráló és szavazó vállalkozók és alkalmazottaik minden országban egy helyi, hatmillió forint értékű marketing kampányt nyerhetnek, valamint a nyertes IoT szolgáltatást is használhatják majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Leállt a magyarorszag.hu

ked ápr 21 , 2015
Rendkívüli karbantartás miatt leállt kedd délelőtt a Kormányzati Portál és az Ügyfélkapu. A www.magyarorszag.hu oldalon olvasható tájékoztatás szerint a karbantartás ideje alatt a Kormányzati Portál, valamint az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem elérhetőek.

És még ez is...