A siker, pénz csillogás megváltoztathatja a fiatalok gondolkodásmódját


A feltörekvő informatikai vállalkozások, a startup cégek sikere megváltoztathatja a fiatalok gondolkodásmódját — véli Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára a Magyar-Német Ifjúságért Egyesület Start-up Conference című tanácskozásán. Schanda hangsúlyozta: a “startup színtér” egyik legnagyobb előnye, hogy “motiválja a fiatalokat”, a stratup cégek így nem csak gazdasági szempontból fontosak.

A startup cégek hozzáadott értéke megtapasztalható Budapesten és egész Európában, hiszen látni, hogy sikereik révén a fiatalok elkezdenek hinni a jövőben, saját magukban és nemzedékükben – mondta a helyettes államtitkár. A Magyar-Német Ifjúságért Egyesület budapesti, frankfurti és berlini tanácskozáson tanácskozásán főleg német és magyar induló informatikai vállalkozások és a startup cégek fejlődését segítő, befektetés-ösztönző programok mutatkoztak be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Digitális Magyarország Program: Nyíregyháza nyerőben

sze nov 18 , 2015
A Digitális Magyarország Program keretében megnyílt az a pályázat, amelyben közel ötezer notebookhoz és ezer táblagéphez juthatnak a Nyíregyházán és a járásában élők – jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért felelős helyettes államtitkára a nyírségi városban kialakított programiroda hétfői átadásán. Solymár Károly Balázs elmondta, 2016 első félévének végére […]

Friss, ropogós