Divat lenne a középszerűség?

Kulcsar-Tibor-Litkey-FarkasSzívet melengető, amikor a haza nagyjai összefognak, hogy segítsenek a rászorultaknak. Jó példa erre Litkey Farkas és a Kulcs-Soft összefogása a magyar vállalkozásokért. Litkey tizenegyszeres Kékszalag Nagydíj győztes idén július másodikán nem “csupán” csapatáért és a győzelemért szállt hajóra. Ha tizenkettedik alkalommal is sikerül felállnia a dobogó tetejére, úgy a magyar vállalkozások kétszázmillió forinttal lehetnek gazdagabbak. Litkey ugyanis azzal az ötlettel kereste meg a Kulcs-Soft Nyrt. elnök-vezérigazgatóját, Kulcsár Tibort, hogy ha nyer, úgy a Kulcs-Soft minden új szoftver megvásárlásakor a termék összegének hetven százalékát elengedi az első ezer vásárló számára.

“Mai társadalmunkat a középszerűség divatja jellemzi. Az emberek szeretnek középszerűek lenni, nem kitűnni. Sőt, mintha kellemetlen lenne jobbnak, többnek lenni. Én meg ki merem jelenteni, hogy a legjobb akarok lenni, a győzelemre törekszem. Miként Litkey is” — mondta Kulcsár, és elfogadta Litkey ötletét. A verseny azóta lezajlott, Litkey nem lett az első, így nem lettek kétszázmillióval gazdagabbak a magyar vállalkozások.

3 comments to “Divat lenne a középszerűség?”
 1. Ha a nagymamámnak kereke lett volna…
  Amúgy a K-S árazási gyakorlata tényleg nem középszerű. Piaci áron ad egy szoftvert, amit évente meg KELL újítani az új ár 70-80-90 százalékáért. Ha nem akarsz pár sor változtatásért ennnyit fizetni, már nuku támogatás, szóba sem állnak telefonon a kuncsafttal. Ha nem tetszik, keress más szolgáltatót (szoftvert), amúgy van jobb és olcsóbb is, akinél a frissítés nem fáj ennyibe.
  Jobban tenné tehát a K-S ha nem ilyen talmi selfiket nyomna, hanem ügyfélbarátan közelítene a kuncsaftjaihoz.

   • Meg is tettük. Kis kényelmetlenség az új szoftver kiválasztása, az adatok exportja, az új finomságainak kitapasztalása, de megéri,
    Megjegyzem, még "garázscég" korában vásároltam több szoftvert tőlük előző cégemnek, innen voltak a jó emlékek. Dehát minden változik.
    Litkeynek viszont őszinte elismerésem, az Ő teljesítménye tényleg kiemelkedő!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.