A LinkedIn-nek annyi

4

karrierMunkatársaim.hu néven új közösségi oldalt indított a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az álláskeresők már azelőtt a lehető legjobban megismerhessék az adott munkakörnyezetet, mielőtt elfogadnának egy konkrét pozíciót; illetve a kapcsolati hálójukat is hatékonyabban használhassák a keresés és kiválasztás ideje alatt. Az online állásportál által fejlesztett közösségi portál egészen új szemlélettel közelíti meg az álláskeresés folyamatát: a jelentkezőknek és a cégeknek is segítséget nyújt abban, hogy megismerjék egymást, ezzel elérve, hogy a legjobb ember kerüljön a neki legmegfelelőbb pozícióba.

A munkavállalók különböző szempontok szerint értékelhetik munkahelyeiket, tölthetnek fel képeket a mindennapi életből és építhetik a közösséget – így nyújtva hasznos információkat a keresőknek. Ezzel párhuzamosan a cégek HR szakemberei is könnyebben figyelhetnek fel a tehetséges jelentkezőkre, hiszen a felhasználók egymást is értékelhetik több kategóriában, nevezhetnek bárkit a munkahelyükről hónap dolgozójának és jelvényeket is gyűjthetnek az aktív kapcsolat- és építő, vagy másokat segítő tevékenységükkel. Az oldal teszt verzióban még 2014-ben kezdte meg a működését, így már több mint százezer cég és közel hatezer regisztrált felhasználó van rajta.

4 thoughts on “A LinkedIn-nek annyi

  1. "…új közösségi oldalt indított…" ??? Hát ez már tök régen van! Na, nem is vagyok olyan nagyon elragadtatva tőle!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elbutulnak a szülők

sze júl 8 , 2015
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss kutatásai alapján több mint egymillió magyar háztartást érint a tizennyolc év alattiak biztonságos internetezése. A kutatás szerint a legtöbb szülő pedagógiai eszközökkel, beszélgetéssel, megfigyeléssel, magyarázattal igyekszik megóvni gyermekét az internet lehetséges veszélyeitől. Az adatok alapján ennek részben oka, hogy a szülők tájékozatlanok a […]
ZX-81