Életmentő drónhálózatot szervez a UPS alapítványa

quadkopterA UPS Foundation, a világ legnagyobb logisztikai cégének alapítványa ma bejelentette, hogy partnerkapcsolatra lép a kaliforniai Zipline robotikai céggel és a GAVI Allience nemzetközi vakcina szövetséggel, hogy közösen kidolgozzák, hogyan lehet drónok segítségével életmentő gyógyszereket, vérszállítmányokat és vakcinákat célba juttatni a világ bármely pontjára. Ezek a életmentő egészségügyi termékek ugyanis, ha egyáltalán eljutnak a rászorulókhoz, gyakran tönkremennek, mire célba érnek.

A most létrejött együttműködés összehozza a UPS nemzetközi logisztikai szakértelmét a hűtési lánc fenntartása és az egészségügyi termékek kiszállítása terén, a Zipline drónos kézbesítő hálózatát és a Gavi fejlődő országokban szerzet tapasztalatait, hogy együtt életek ezreit mentsék meg a világ legeldugottabb sarkaiban. A UPS Foundation nyolcszázezer dollárt adományozott a kezdeményezés megindítására Ruanda területén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elromlott a telefonja? Csak azt hiszi

sze máj 11 , 2016
A Blancco Technology Group felmérése szerint a garanciális hibajavításra visszavitt okostelefonok többségének semmi baja. Mivel azonban a szolgáltatók nem végzik el helyben a készülékek belső működésének ellenőrzését, legtöbbször nekik kell fedezni a hibátlan telefonok bevizsgálásával járó költségeket. A probléma legfőbb forrása, hogy a felhasználók egyszerűen túl sok alkalmazást telepítenek a […]