Öt tanács a vállalati fájlkezeléshez V.

 

A mobil eszközök terjedésével nagymértékben megváltoztak a munkavégzési szokások, és ezzel a vállalati informatikának lépést kell tartania. Tanácsadó sorozatunk ötödik részét olvassák.

Használjuk a meglévő eszközöket és erőforrásokat!
A jól felépített vállalati infrastruktúrákban megfelelően kialakított hozzáférési jogok és kvóták, tűzfalak, biztonsági másolatok, illetve katasztrófa utáni helyreállítási rendszerek gondoskodnak a biztonságról és a folyamatos működésről. Időt és energiát takarítunk meg azzal, ha ezeket a megoldásokat és szabályokat alkalmazzuk akkor is, amikor a fájlkezelést és -elérést kiterjesztjük a mobil eszközökre. A Novell Filr például ezekre a rendszerekre, valamint a helyi fájlrendszerre épít, és az Active Directory vagy az eDirectory címtárakkal együttműködve segít a már kialakított felhasználói hozzáférések kiterjesztésében. Így a Filr-en keresztül elérhetővé tett mappákra és fájlokra ugyanazokat a felhasználói hozzáférések és szabályozásokat alkalmazhatjuk a mobil eszközökön, mint a házon belüli infrastruktúrában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Átalakulóban a TV- és videónézési szokásokban

ked szept 3 , 2013
  Az Ericsson ConsumerLab legújabb jelentése szerint, a televíziózás terén egy egészen új hozzáállás kezd kibontakozni. A vállalat negyedik televíziós fogyasztói trendeket vizsgáló éves jelentése szerint a válaszadók 72 százaléka legalább hetente használja mobileszközét videó megtekintésére, és 42 százalékuk az otthonán kívül néz videó-tartalmakat okostelefonján, tabletjén. A felhasználók 75 százaléka […]

Friss, ropogós