Viszik a 4G-s telefonokat, mint a cukrot

4GKezdetét vette a karácsonyi vásárlási láz: a Magyar Telekomnál a karácsonyt megelőző egy hónap értékesítésének forgalma jóval meghaladja az átlagosnak számító hónapok forgalmának a dupláját. Az online megrendelések még ennél is erősebb felfutást mutatnak: az átlagos hónapok forgalmának háromszorosát regisztrálják az ünnepi időszakban, az utolsó héten pedig háromszor nagyobb a hajlandóság a vásárlásra, mint az év egyéb időszakaiban. Az utóbbi egy hónap online vásárlói tevékenységei az elmúlt évnél is erősebb vásárlási kedvet jeleznek előre.

A szolgáltatónál arra számítanak, hogy idén a sikertermékek egyértelműen a 4G-képes okostelefonok lesznek minden árkategóriában, de továbbra is népszerűek a táblagépek és a smart TV készülékek. A Telekom portfoliójában jelenleg már több mint 40 féle 4G-képes okostelefon és 15 féle táblagép található, nagyobb részük az alsó-közép árkategóriából. A vállalat október óta felgyorsult hálózatfejlesztésének köszönhetően a 4G-s ajánlatok már az ország lakosságának háromnegyede számára jelenthetnek vonzó választási lehetőséget. A társaságnál az üzleti szegmensben is kétszer annyi mobileszközt értékesítenek decemberben, mint az év többi hónapjában átlagosan, itt a prémium kategóriás készülékek iránt nő a leginkább a kereslet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tudod ki volt az első programozó?

sze dec 10 , 2014
Kevesen tudják, hogy az első programozó egy hölgy volt. A brit Ada Lovelace matematikusként már a XIX. században megírta a világ első számítógépes programját, noha akkor ezt ő még nem tudta. A valódi, számítógépes programozás a XX. század második felében kezdődött. Az első számítógépes játékot 1961-ben írták, 1983-ban pedig elkészült […]

És még ez is...