Utazási piacteret nyitott a Netrisk

repulo-jegyUtazási szolgáltatások egyszerű összehasonlítását és megvásárlását lehetővé tévő szolgáltatással bővült a Netrisk.hu tevékenységi köre. Az online biztosítási alkuszcég két éve már bővítette kínálatát banki termékek összehasonlítását kínáló szolgáltatással. A társaság ezúttal – Utazasnet.hu néven – többek között utazási ajánlatok és kedvező árú repülőjegyek széles körű elérhetőségét biztosító piacteret nyitott.

A már a júliusi tesztidőszakban is kínált, közel hatszázezer nyaralási ajánlat mellett a múlt héttől az Utazasnet.hu oldalain immár repülőjegyek foglalása is elérhetővé vált. A tervek szerint szeptember közepétől pedig olyan, a hazai piacon egyedülálló szolgáltatást tervez bevezetni az új vállalkozás, amely jóval könnyebbé teszi majd a repülőjegy– és szállásfoglalás eddigi gyakorlatát. A Netrisk.hu terveiben 2017-re hat-hétszázezer utasigény kiszolgálásával számol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Okosodik a posta mobil applikációja

sze aug 12 , 2015
A Magyar Posta tavaly megjelent mobil alkalmazása új szolgáltatásokkal bővült. A postakeresőben júliustól megtalálhatók a Posta pénzügyi és biztosítási szolgáltatásai, továbbá a csekkbefizető automatákra és a bankkártyás csekkbefizető helyszínekre is szűrhetnek a felhasználók. A szűrési feltételek között helyt kaptak a hosszított nyitvatartású és a szombati nyitvatartású posták, erre a felhasználók […]
posta

Friss, ropogós