Jön a Kaspersky Small Office Security új verziója

kasperskyElkészült a Kaspersky Small Office Security legújabb verziója, amelyet kifejezetten az ötven alkalmazottnál kevesebbet foglalkoztató kisvállalkozások számára fejlesztettek. A szoftver nagyvállalati védelmi technológiákat tartalmaz, de kifejezetten a mikrovállalkozások igényeinek kielégítésére készült. Tartalmazza a kártevő elleni védelmen kívül az online tranzakciók védelmét, a felhő menedzsmentet, valamint a biztonsági mentést és a jelszókezelést is.

Új és továbbfejlesztett funkciók
• Fokozott védelmet nyújt az összes ismert, ismeretlen és fejlett fenyegetés ellen – nagyvállalati szintű védelmet kínál a Windows és a Mac számítógépek, a szerverek és Android alapú mobil eszközök számára.
• Egy új felhő alapú menedzsment konzol – amely lehetővé teszi a vállalkozások tulajdonosai és az IT tanácsadók számára az IT-biztonság és az eszközök felügyeletét bárhonnan egy webböngésző használatával.
• Új felhő alapú jelszókezelés – amely tárolja a cég fontos bejelentkezési adatait, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi jelszót használjanak minden biztonságos oldalhoz , miközben csak egyetlen mesterjelszót kell megjegyezniük.
• Biztonság a pénzügyi adatok számára – , amely megvédi az online üzleti és személyes tranzakciókat a pénzügyi csalásoktól. Ez magában foglalja a díjnyertes Safe Money modult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem fogod elhinni: az internetezők inkább az interneten foglalnak szállást

ked júl 14 , 2015
Szinte hihetetlen, de az internetezők szállást is egyre inkább online foglalnak: míg a netes ügyintézés nőtt, a hagyományosan, telefonon szállást foglalók aránya jelentősen visszaesett az elmúlt egy évben, huszonnyolcról tizennyolc százalékra — derült ki a KutatóCentrum legfrissebb E-Shopping Report elnevezésű reprezentatív kutatásából. Eközben az online ügyintézés kismértékű növekedést mutatott, a […]

Friss, ropogós