A mobilszolgáltatók még nem reagáltak érdemben

 

A negyedik mobilszolgáltató, az MPVI Mobil Zrt. még elemzi a határozatot, és tulajdonosaival mérlegelni fogja a teendőket — számolt be az MTI. A Telenor és a Vodafone egyelőre nem kívánta kommentálni a döntést. A Magyar Telekom az MTI megkeresésére közleményben erősítette meg korábbi álláspontját, amely szerint Magyarországon jelenleg is jól működik és igen erős a mobilpiaci verseny. “A versenynek és a szolgáltatók nagyon jelentős beruházásainak köszönhetően nemzetközi összehasonlításban is kimagaslóan jó az ár-érték arány, valamint európai viszonylatban is kiemelkedően jó a távközlési hálózatok és szolgáltatások minősége, aminek előnyeit a fogyasztók élvezhetik” – fogalmaz a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága a távirati irodához eljuttatott közleményében.

Vélemény
A [-] mínuszos.hu szerkesztősége úgy gondolja, hogy a mobilpiaci verseny lehetne erősebb, s az, hogy képtelenség objektíven összehasonlítani a szolgáltatók tarifáit, az nemhogy nem segíti a versenyt, de hátráltatja. Bár az állami szolgáltató létrehozását nem tartottuk/tartjuk jó ötletnek, azért egy negyedik szolgáltató belépése a piacra komolyabb versenyre ösztökélhetné a már “jóllakott” szereplőket.
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

NMHH: senki sem nyert

ked szept 18 , 2012
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szerint a mobil-előfizetőkre hátrányos döntés született azzal, hogy a Fővárosi Törvényszék jogerősen hatályon kívül helyezte a hatóságnak a frekvencia-árverésen hozott januári határozatait. A NMHH az MTI-hez eljuttatott közleményében sajnálatának adott hangot, hogy a három nagy mobilcég indítványára született bírósági döntés következtében a […]

Friss, ropogós