Jön a Nokia X30 5G

Nokia X30 5GA HMD Global bejelentette a Nokia X30 5G elnevezésű okostelefont, amely a cég szerint az eddigi legkisebb ökolábnyomot és az eddigi legjobb PureView fényképezési élményt nyújtja.

A Nokia X30 5G teljesen újrahasznosított alumíniumvázzal és 65 százalékban újrahasznosított műanyag hátlappal készül – így lett a váztól egészen a dobozig az eddigi legkörnyezetbarátabb Nokia okostelefon. A 100 százalékban FSC tanúsítvánnyal rendelkező és 94 százalékban újrahasznosított papírból készült doboz a csökkentett csomagolási méretnek köszönhetően a szállítással járó CO2-kibocsátás is alacsonyabb. A kisebb méretet a töltőfej kihagyása teszi lehetővé, a lépéssel így még tovább csökken az e-hulladék mértéke.

A teljesítmény tekintetében továbbra is teljesen kompromisszummentes X30 prémium funkciókkal, és az eddigi legjobb fényképezési élménnyel érkezik: az 50 megapixeles PureView kamera optikai képstabilizátorral (OIS) és a mesterséges intelligenciával karöltve készít lenyűgöző, ultraszéles látószögű, élénk éjszakai felvételeket. A kamerát a karcálló, de a fény 98 százalékát átengedő Corning Gorilla Glass DX+ üveg védi, a tartalom pedig a 6,43 hüvelykes PureDisplay kijelző élénk színeinek és egyenletes megjelenítésének köszönhetően kel életre a telefonon.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Arcfelismerő technológiával azonosítaná az iráni kormány a hidzsábot nem viselő nőket

ked szept 6 , 2022
Az iráni kormány arcfelismerő technológiával azonosítaná a tömegközlekedési eszközökön azokat a nőket, akik nem tesznek eleget a hidzsáb kötelező viselésére vonatkozó új szigorú szabályoknak – írta a The Guardian. Ebrahim Raiszi iráni elnök augusztus 15-én rendeletet írt alá, amelyben korlátozásokat vezettek be a nők öltözködéséről a közterületeken. A rendelet bevezetése […]
hidzsáb