Az Aleph egyesíti globális márkáit

Novák Péter HttpoolAz Aleph Group, Inc. elindítja „One Brand” nevű kezdeményezését, amely egyedülálló márkakínálatát – Httpool by Aleph – az Aleph név alatt egyesíti.

Az Aleph szakértelme abban rejlik, hogy hirdetők ezreit fogyasztók milliárdjaival kapcsolja össze világszerte, és a digitális hirdetések által piacokat teremt a helyi vállalkozások számára a növekedéshez. A csoport több, nagyrészt regionális márkája a Httpool, az IMS Internet Media Services, az Ad Dynamo és a Connect Ads volt, illetve a világ vezető platformjai, hirdetői és ügynökségei számára kiváló reklámtechnológiai partnerként szolgált.

A Buenos Aires-i és dubaji székhelyekkel rendelkező Group jelenlegi intézkedése alapján azonnal átnevezi a Httpool by Aleph-et Magyarországon, valamint a márkák többségét Aleph-re, és ezzel egy egységes, globális, helyi szakértőkből álló ökoszisztémát hoz létre. Ez az Aleph középtávú növekedési stratégiáját is támogatja: a vállalat célja 2026-ra, hogy több mint hatvan vezető digitális platformmal legyen partner, amelyeket támogatva innovatív hirdetési megoldásokat kínál az ügyfeleknek több mint 150 országban. A One Brand kezdeményezésen keresztül az Aleph lehetővé teszi a sikeresebb együttműködést és tudásmegosztást, erősíti a szakmai fejlődést, valamint további lehetőségeket kínál, hogy Magyarországon is egy teljes szolgáltatáscsomag legyen elérhető. Emellett olyan platformot teremt az Aleph számára, amellyel megerősíti pozícióját az országban, új régiókban terjeszkedhet, felgyorsíthatja a növekedést, és megvizsgálhatja a stratégiai céljaihoz igazodó felvásárlási lehetőségeket.

Páratlan értéket nyújtanak a partnereiknek

A kezdeményezés segíteni fogja az Aleph-et abban is, hogy az elmúlt években világszerte és Magyarországon is elért kézzelfogható eredményekre építhessen. 2021 óta a cég 90 piacról 150-re bővült, jelenleg öt kontinensen tevékenykedik; és több mint 45 partnert szolgál ki a digitális szakértők elkötelezett csapatával világszerte.

„Az Aleph-nél nem csupán a márkanévváltás kedvéért változtatunk. Izgalmas új fejezetet kezdünk, amely szakértőinket és saját technológiánkat egyetlen erős márka, az Aleph alá gyűjti. Ez a célja a One Brand kezdeményezésünknek – egy stratégiai irány egy egységes jövő felé, ahol globális szakértelmünk lehetővé teszi, hogy páratlan értéket nyújtsunk partnereinknek, a hirdetőknek, ügynökségeknek és kis- és középvállalkozásoknak, miközben segítjük növekedésüket” – mondta el Novák Péter, az Aleph Magyarország ügyvezető igazgatója.

A vállalat nemrégiben indította el két különálló platformját: az Aleph Express-t, amely a kis- és középvállalkozásokat támogatja a feltörekvő országokban, valamint az Aleph Payments-et, a vállalat nemzetközi fizetés és hitelminősítési egységét, amelyek sikerességét szintén támogatja a One Brand kezdeményezés.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Magyar Nobel-díjas a Sasfészekben

csü okt 26 , 2023
Orbán Viktor és a kormány két tagja, plusz Palkovics László tudománypolitikai megbeszélést folytatott Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikussal a Sasfészekben (Értsd Miniszterelnökség a várban. A szerk megj.). A tárgyaláson a világhírű magyar tudós által vezetett Molekuláris- Ujjlenyomat Kutató Központ (CMF) 2030-ig tartó stratégiai céljainak megvalósításához szükséges intézkedéseket tekintették át. Az egyeztetés […]
Orbán Viktor miniszterelnök (j2), valamint Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (j), Csák János kulturális és innovációs miniszter (j3) és Palkovics László, az N7 Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Holding Zrt. vezérigazgatója (b2, háttal) tudománypolitikai megbeszélést folytat Krausz Ferenc Nobel-díjas fizikussal

És még ez is...