Magyarország – Szlovénia: Márkus a Mastercard élén

Márkus Gergely, MastercardMárkus Gergelyt nevezték ki a Mastercard magyar és a szlovén piacainak stratégiai és operatív irányításáért felelős igazgatójának.

A társaság közlése szerint az új vezető jól ismeri a helyi és a nemzetközi piacokat, korábbi feladatkörében kiemelkedő eredményeket ért el – indokolták a kinevezést, amely előtt Márkus a cég tanácsadói csapatát vezette. A globális fizetéstechnológiai céghez 2019-ben csatlakozott, korábban egy nemzetközi tanácsadó, a McKinsey & Company szakembereként dolgozott.

Az új igazgató a közlemény szerint azt ígéri az ügyfeleknek, hogy a társaság innovációkkal és fejlesztésekkel segíti a fizetések digitalizálását. Márkus emellett számos területen erősítené a Mastercard tevékenységét, többek között a kibervédelemben, a mesterséges intelligenciát hasznosító azonosítási folyamatokban vagy az innovatív kereskedelmi megoldások terén.

A Mastercard globális technológiai vállalat a fizetési iparágban. Több mint 210 országban és területen van jelen, a vállalatnál másodpercenként 4500 fizetési tranzakció történik 150 devizában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ismét eljárást indít a GVH az eMAG-gal szemben

sze ápr 3 , 2024
ShareTweetPinShareA Gazdasági Versenyhivatal (GVH) gyanúja szerint az eMAG több ponton is megtéveszthette a fogyasztókat a kereskedelmi gyakorlatával. A GVH eljárást indított az Extreme Digital-eMAG Korlátolt Felelősségű Társasággal (eMAG) szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt. A GVH azért indított versenyfelügyeleti eljárást indított az eMAG-gal szemben, mert […]
Gazdasági Versenyhivatal - GVH

És még ez is...