Rendeljen lomtalanítási szolgáltatást, ha már nem fér a holmiktól!

promove.huAz ember szereti kitölteni a rendelkezésre álló teret, így mindaddig gyűjtöget, amíg végül be nem látja, hogy már nem fér el, vagy elkezdi zavarni bizonyos tárgyak látványa. Ilyenkor jön el a lomtalanítás ideje, aminek többféle apropója is lehet, és egyáltalán nem szükséges kivárni az évi egyszeri központi alkalmat. Hiszen mindenki a saját tempójában és igényei szerint rendelheti meg ezt a szolgáltatást kedvező áron és komplex szolgáltatási csomagban is.

Hurrá, költözünk! De hová tegyük a felesleges lomokat?

Ugye, hogy azonnal felvetődik ez a probléma, amikor elkezdjük számba venni a dolgainkat? Ekkor jön jól a Promove által is kínált lomtalanítás, ami biztosítja számunkra azt, hogy ne kelljen továbbvinnünk az új lakásba azokat a tárgyakat, amelyeket már nem szeretnénk a jövőben nézegetni.

A költözés egyébként is kiváló apropó arra, hogy számba vegyük eddigi életünket és átválogassuk az összegyűlt tárgyainkat. Ezáltal az új lakásba már csak azok fognak velünk jönni, amikre valóban szükségünk van, vagy valamilyen érzelmi okból ragaszkodunk hozzájuk.

A felesleges lomokat pedig bízzuk a szakemberekre, akik az általunk megadott időpontban felpakolják és elszállítják, így nekünk a jövőben már nem kell ezzel a kérdéssel foglalkozni.

Hogyan szelektáljunk?

Amikor a dobozoláshoz elkezdi összepakolni a dolgokat, akkor mindenképpen érdemes szelektálni. Amit szeretne tovább használni, azt dobozolja be, azonban amire már nincs szüksége, legyen az ruha, könyv, bútor, használati tárgy, lakásdekorációs eszköz, elromlott tévé, szétszakadt sátor, ágynemű vagy bármi más, azt tegye külön kupacba és ne dobozolja be.

Különösen a kertes házak rejtenek elfeledett kincseket, amelyek az összepakoláskor újra felfedeződnek, de amennyiben nem ragaszkodik hozzájuk, elromlottak, eltörtek vagy használhatatlanok, akkor ne költöztesse el ezeket a dolgokat.

Ha mindent szétválogatott, akkor a még használható dolgokat érdemes a családban vagy a baráti körben felajánlani, esetleg garázsvásár vagy internetes értékesítés során túladni rajtuk. A használhatatlan, szakadt, elromlott dolgok azonban a lomok, amiket semmiképpen se próbáljon senkire rátukmálni!

Mi a lom és mi nem?

Nem minden használhatatlan dolog lom! Vannak veszélyes anyagok, például festékmaradványok, oldószerek, vagy pedig a gumiabroncs, építési törmelék, melyek speciális elszállítást igényelnek és csak egyes hulladékudvarok fogadják be őket. 

Ezeket tegye külön, és ne keverje bele a háztartási lomba, hiszen a lomtalanítást végző vállalkozónak látnia kell, hogy miket kell elszállítania annak érdekében, hogy megfelelő helyre vigye el az egyes dolgokat. A festékmaradványok, vegyi anyagok ezenkívül kiborulhatnak és beszennyezhetik a többi lomot.

A költözés remek alkalom arra, hogy felfrissítse háztartását és megszabaduljon az elavult kacatoktól. Találja meg ehhez a legprofibb költöztető céget, akik a költözés kivitelezése mellett még a lomtalanításban is segítenek!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Országos informatikai probléma van a határátkelőhelyeken

hét ápr 24 , 2023
Informatikai rendszerprobléma lépett fel hétfőn, 15 óra 20 perctől több közúti határátkelőhelyen és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A rendőrség könnyített határellenőrzést vezetett be a várakozási idő csökkentéséért. A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását, a hiba kijavításáig pedig könnyített határellenőrzést vezettek […]
határátkelőhely

És még ez is...