Három taggal bővült a Philips E1 terméksorozat

monitor, pixelA Philips Monitors E1 sorozata három új modellel bővült, amelyeket az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára terveztek.

A Philips 24E1N1100A és a 27E1N1100A modellek 23,8 hüvelykes (60,5 cm), illetve 27 hüvelykes (68,6 cm) FHD IPS panellel rendelkeznek, keret nélküli kialakítással, keskeny kávával többmonitoros elrendezésekhez, valamint kábelkezelő rendszerrel a tiszta és rendezett munkaterület érdekében. Az IPS panel élénk színeket biztosít, míg a 100 Hz-es frissítési ráta, az 1 ms MPRT válaszidő és az Adaptive Sync támogatás gyors, éles és pontos képi megjelenítést nyújt akár egyszerűbb játékokhoz is, a monitor SmartImage Game Modes beállítások használata révén. Mindkét modell rendelkezik továbbá beépített hangszóróval a kábeli zűrzavar elkerülésének érdekében. A LowBlue Mode és a Flicker-free technológiáknak, valamint az EasyRead, papírszerű olvasási élményt biztosító funkciónak köszönhetően a monitorok támogatják a szemkímélő megtekintést.

A Philips 27E1N1600AE modellt kifejezetten az otthoni irodai csatlakoztathatóság javítására tervezték, miközben a monitor jövőbiztos megoldást kínál az extra kényelem érdekében. Ez a 27 hüvelykes IPS panel a kristálytiszta, élethű képek érdekében QHD felbontással és HDR tartalmak támogatásával büszkélkedhet. Emellett USB-C 3.2 csatlakoztathatósággal és 65 W Power Delivery funkcióval is rendelkezik: az egyetlen, reverzibilis USB-C kábel megkönnyíti a csatlakozást, szupergyors adatátvitelt és egyidejűleg töltést biztosít a kompatibilis eszközök számára. Ez a funkció a munkaterület tisztán és rendezetten tartását is segíti, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyetlen kábellel töltsék a csatlakoztatott eszközeiket.

A hosszú munkaórák alatti további kényelem érdekében ez a modell 100 mm-es tartományban állítható magasságú lábazattal rendelkezik, valamint a lábazat dönthető is, így lehetővé teszi, hogy a felhasználó testre szabhassa monitorát. A Philips 24E1N1100A, 27E1N1100A és 27E1N1600AE monitorokat kifejezetten az otthoni irodák leggyakoribb igényeinek kielégítésére tervezték, de szabadidős böngészéshez, egyszerűbb játékokhoz is alkalmasak. A Philips 24E1N1100A és 27E1N1100A modellek 119 és 139 euro ajánlott fogyasztói áron, míg a Philips 27E1N1600AE modell 249 € ajánlott fogyasztói áron március közepétől vásárolható meg.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nyakunkon a Digitális Szimat Kihívás

szo márc 30 , 2024
ShareTweetPinShareA Médiaunió Alapítvány a Digitális Szimat Kihívás nevű kvízjátékkal hívja fel a figyelmet az online térben előforduló visszaélésekre. A Médiaunió Alapítvány a közleményében azt írta, hogy világszerte egyre nagyobb méreteket ölt a világhálón előforduló csalások száma és az így eltulajdonított összegek nagysága. Bár az európai statisztikák szerint Magyarország a kifejezetten […]
adathalász

És még ez is...