Az MNB kalkulátort indított a minősített otthonbiztosítások összehasonlítására

Magyar Nemzeti Bank kalkulátort indított a Minősített Fogyasztóbarát OtthonbiztosításokA Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján kalkulátort indított a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítások összehasonlítására – közölte az MNB.

A kalkulátorral egyelőre három biztosító minősített otthonbiztosításai hasonlítható össze. Ez a szám hamarosan, a februárban jogosultságot szerzett három biztosító belépésével hatra bővül. A fogyasztóbarát lakáshitelek és személyi hitelek hasonló összehasonlító programja már korábban elindult – hívták fel a figyelmet, hozzátéve, hogy valamennyi fogyasztóbarát konstrukció elérhető a www.mnb.hu/fogyasztobarat honlapon. A már értékesített minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítások 65 milliárd forintnyi háztartási vagyont védenek az MNB adatai szerint. A fogyasztóbarát otthonbiztosítások egy bővített alapcsomagot tartalmaznak, amely a 15 alapvető elemi kockázatot (például tűz, vihar, villámcsapás) és további öt gyakori háztartási kártípust (például vízkár, betöréses lopás, üvegtörés) ölel fel. A terméktípusra a jegybank gyorsabb kárrendezést, digitális folyamatokat, családbarát szolgáltatásokat, illetve negyedévenkénti felmondási lehetőséget ír elő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

VISZ: Füzi az elnökségben

sze márc 31 , 2021
Tisztújító közgyűlést tartott a Magyarországi Vezető Informatikus Szövetsége (VISZ). Mind az 2019-ben megválasztott elnök, mind az elnökségi tagok mandátuma lejárt, ezért a közgyűlés új elnökségről döntött. A VISZ új elnökségi tagja Füzi Csaba szakmai pályafutása során több cégnél töltött be különböző it-vezetői pozíciókat. Az MBA-végzettségű, okleveles villamosmérnök-közgazdász szakmai pályafutását az […]
Füzi Csaba

És még ez is...