Az őszi és kegyeleti dekorációk készítéséhez nélkülözhetetlen kellékek

valex.huMi jut eszedbe, ha az őszre gondolsz? A gyönyörű színek, a lehulló falevelek, a kellemesen hűvös esték, az iskolakezdés, a gesztenye és a sült tök fenséges illata? Az ősz egy csodálatos évszak, már akkor is, ha csak a színeit nézzük.

Ilyenkor a fák zöld lombjai sárgává, pirossá vagy barnává válnak, és néhány hét alatt egy valódi színkavalkád kíséretében lehullanak. A dekorációkat készítők előszeretettel jelenítik meg ezeket a fantasztikus árnyalatokat az alkotásaikon. A Valex Decor Kft őszi termékei között megtalálhatunk mindent, ami az évszakhoz kötődő díszek elkészítéséhez szükséges lehet.

Dekorációs kellékek az ősz jegyében

A szénából készült koszorúalapok nagyon kedvelt kellékei az őszi dekorációnak, nemcsak natúrban, hanem szizállal bevonva is feltűnően jól mutatnak. Ez utóbbiak nagyon változatosak, hiszen a különböző színek sokféle lehetőséget teremtenek a díszítéshez. Remek koszorúkat, asztali vagy ajtódíszeket, kopogtatókat lehet belőlük készíteni.

A különféle dekor szalagok borzasztóan népszerűek a virágkötészetekben és a dekorációs boltokban is, mert rendkívül sokrétűen használhatók. Ráadásul számtalan típusuk van, mind méret, mind anyag, mind pedig színek tekintetében.

Az őszi színparádéban pompázó szatén szalagok mellett nagyon kedveltek a juta szalagok is. Ezekből a natúr színek mellett szintén találhatunk az évszak hangulatát idéző tónusúakat is. A varrott szegélyű változatok még esztétikusabb látványt nyújtanak és könnyebben kezelhetőek.

Kegyeleti dekorációk

Ha ősz, akkor mindenszentek és halottak napja. Ezek hazánkban igencsak fontos ünnepek, ilyenkor kegyeletünket fejezzük ki elhunyt szeretteink és embertársaink felé. Ez megmutatkozik a számukra készített, illetve sírjaikra elhelyezett díszeken is.

A szénaalapok mellett a cement kaspók és kőtálak is kitűnő alapot képeznek egy gyönyörű kegyeleti díszhez. Ezekbe vizes vagy száraz oázist is lehet helyezni, annak függvényében, hogy élő- vagy művirággal szeretnénk dolgozni.

Kombinálhatjuk különböző termésekkel, lézervágott fa feliratokkal, amelyeken kedves üzenet van feltüntetve. Színes szublimált dekor táblát is használhatunk, és a feliratos szatén szalag pedig elmaradhatatlan, az teszi fel a koronát a díszre.

Mi maradt ki?

Mi maradt ki a felsorolásból? Egy rendkívül lényeges eszköz, amelyből minden dekoratőrnek és virágkötőnek szüksége van akár több darabra is egyszerre. Ez pedig nem más, mint a ragasztópisztoly. Árammal működik, tehát olyan helyen tudunk dolgozni vele, ahol elérhető a konnektor.

Ha díszeket készítünk, azok sok különböző elemből állnak, amelyeket valamilyen módon össze kell kötnünk egymással. Erre tökéletes módszer a ragasztás, aminek elsődleges kelléke a ragasztópisztoly, ami mindig a kezünk ügyében kell, hogy legyen.

A ragasztópisztolyhoz ne felejtsünk el beszerezni ragasztórudakat, hogy minden művet be tudjunk fejezni, véletlenül se maradjunk működő ragasztópisztoly nélkül!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Babarágóka természetes anyagból

szo okt 14 , 2023
A kisbabák első fogai általában körülbelül hathónapos korban törnek elő, ez legtöbbször a két alsó metszőfogat jelenti. Aztán sorra megérkezik a többi tejfog is, de a fogzás ideje nem mindenkinél alakul zökkenőmentesen. Sok gyermek megszenvedi ezt az időszakot, és vele együtt a szülők is. Az íny érzékenyebbé válhat a fogzás […]
zsumi.hu

És még ez is...