Új biztonsági megoldásokat mutatott be a Cisco

A Cisco új megoldásokkal bővíti biztonsági portfólióját. A Cisco Umbrella és a Cisco Firepower 2100 következő generációs tűzfal.

A Cisco Umbrella nevet viselő biztonságos internet átjáró megoldása egy felhő alapú biztonsági platform, amely a hálózaton vagy azon kívül dolgozó munkavállalók védelmének első vonala. Az Umbrella blokkolja a rosszindulatú domainekhez, URL-ekhez, IP-címekhez és fájlokhoz való hozzáférést, mielőtt még a kapcsolat létrejönne, vagy a fájl letöltődne. A letöbb támadás a végpontok felé irányul, ezért fontos, hogy minden portot és protokollt egy biztonságos, a teljes forgalmat lefedő hálózat védjen. Az Umbrella védelme nem igényel összetett működési környezetet. A teljesen felhő alapú működés miatt nincs szükség hardverek telepítésére, vagy a szoftverek manuális frissítésére. Azok az ügyfelek, amelyek rendelkeznek valamilyen Cisco megoldással – AnyConnect klienssel, az Integrated Services Router 4K széria valamely tagjával, vagy vezeték nélküli LAN-vezérlővel – könnyedén irányíthatják belső vagy külső internetes forgalmukat az Umbrella megoldáson keresztül.

A Cisco Firepower 2100 Series Next-Generation Firewall (NGFW) megoldást azoknak a vállalkozásoknak fejlesztették, amelyeknél nagy mennyiségű bizalmas banki vagy kereskedelmi tranzakció zajlik, illetve fontos a folyamatos rendelkezésre állás, valamint a kritikus üzleti adatok és funkciók védelme. Teljesítménye (1,9 Gbps-től akár 8,5 Gbps-ig modelltől függően) akár duplája is lehet a versenytársakénak. A Cisco a biztonsági portfólió menedzselését is megkönnyítette. Az új megoldások között megtalálható a tűzfalak telepítését egyszerűsítő Cisco Firepower Device Manager, a Cisco Firepower Management Center, amely a biztonsági megoldások központosított működtetését teszi lehetővé, illetve a felhő alapú megoldások menedzselését támogató Cloud Defense Orchestrator.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Gondolnád, hogy közel 182 milliárd forintot költünk internetre

vas márc 26 , 2017
 

Friss, ropogós