2,1 milliárd forinttal támogatjuk a bőven nyereséges Bosch vecsési beruházását

Somogyi András, a magyarországi Bosch csoport és az Adria régió humán erőforrás igazgatójaRegionális szolgáltatóközpontot hoz létre Vecsésen a Bosch, Magyarország legnagyobb ipari vállalata; a hatmilliárd forintos beruházáshoz a kormány 2,1 milliárd forint támogatást biztosít, a fejlesztéssel több, mint kétszáz új munkahely jön létre. Az új szolgáltatóközpontból öt, térségbeli ország Bosch-munkavállalóinak nyújtanak majd HR-szolgáltatásokat. A tevékenység hátterében komoly informatikai fejlesztések állnak. „A vecsési szolgáltatóközpont megnyitása újabb fontos mérföldkő a Bosch csoport számára Magyarországon és a régióban, továbbá azt mutatja, hogy nagyon bízunk a magyar szakemberek tudásában” – mondta Daniel Korioth.

„A vecsési szolgáltatóközpont az innovatív, digitális megoldásokkal, valamint az automatizált folyamatokkal egyszerűbb, hatékonyabb és kényelmesebb szolgáltatásokat nyújt a Bosch munkavállalói számára” – közölte Somogyi András, a magyarországi Bosch csoport és az Adria régió humán erőforrás igazgatója. A központban kezdetben HR és ügyfélszolgálati munkát végeznek munkaügyi adminisztráció, projektmenedzsment, bérszámfejtés, kiküldetések, HR-IT, valamint a toborzást és a képzést illetően, de a szolgáltatások köre később további területekkel is bővülhet. Új digitális rendszerrel is segítik a kollégákat minden, a HR-hez kapcsolódó adminisztráció gyors és egyszerű elintézésében. A munkavállalók mindössze néhány kattintással módosítani tudják adataikat, HR szolgáltatásokat tudnak igényelni, de gyors online vagy telefonos segítséget is kérhetnek a szolgáltatóközpont munkatársaitól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

DDoS-ban erősít az Antenna Hungária Zrt.

sze ápr 14 , 2021
A koronavírus-járvány miatt felgyorsult digitalizáció hatására a társaságok még inkább kiszolgáltatottak az online térnek. Ezt a kiberbűnözők az informatikai rendszerek ellen indított támadások fokozásával igyekeznek kihasználni — olvasható az Antenna Hungária Zrt. közleményében. „A változatos típusú kibertámadások száma és intenzitása korábban nem látott szintre emelkedett, egyre több szektorban egyre több […]
ddos 404

És még ez is...