Összefogás az eltűnt személyek felkutatásáért

Marchhart-Pal-VodafoneHáromoldalú együttműködési megállapodást írt alá az Országos Rendőr-főkapitányság, a Cserhát Mentőkutyás, Különleges Mentő, Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Közhasznú Egyesület, valamint a Vodafone Magyarország Alapítvány. A szervezetek célja, hogy hatékonyabbá tegyék az eltűnt személyek felkutatását, és kidolgozzák a GPS és GSM alapú nyomkövető rendszerek alkalmazásának újabb módszereit, illetve, hogy az ország egészére kiterjedő együttműködés kialakítása, amely lehetővé teszi az immár szervezett keretek közt folytatott közös keresést, mentést.

„A ‘Vodafone az eltűnt személyek felkutatásáért’ program célja, hogy a Cserhát Mentőkutyás Egyesület tevékenységének anyagi és technológiai támogatásával, a korszerű mobiltechnológia, a hálózat adta potenciál és munkatársaink szakértelme segítségével elősegítse egy olyan nemzetközi szinten is egyedülálló civil szervezet munkáját, amely képes hatékony segítséget nyújtani a különleges mentés terén hazánk egész területén. Örülünk annak, hogy tevékenységünket ezzel a szerződéssel az ORFK is elismerte” – mondta Marchhart Pál, a Vodafone Magyarország Vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Sony: csodálkozz rá a világra a romkocsmák falain

csü júl 30 , 2015
Az éjszaka összefonódik a művészettel, ugyanis a világ legnagyobb fotós versenye, a Sony World Photography Awards legizgalmasabb pályaművei idén is romkocsmák falain elevenednek meg. Továbbra is a Szimplában, illetve most már a Fogaskertben is láthatóak a különleges alkotások. A vándorkiállítás – ahol a nemzetközi nyertesek mellett a magyar győztes kép […]