Megérkezett a SUSE OpenStack Cloud 5

HargitaiZsoltA szerencsések már megvehetik a SUSE OpenStack Cloud 5-öt. A korábban SUSE Cloud-nak nevezett megoldás segítségével a vállalatok biztonságos és támogatott privátfelhő-környezeteket építhetnek ki, egyszerűen kihasználva az OpenStack előnyeit. Az OpenStack legújabb, Juno kiadására épülő SUSE OpenStack Cloud 5 integrálható a SUSE Linux Enterprise Server legutóbbi kiadásaival, illetve a vállalat nemrégiben bemutatott, szoftveralapú tárolási megoldásával, a SUSE Enterprise Storage rendszerrel. Emellett további fejlesztéseket tartalmaz a hálózati funkciók, a működési hatékonyság és a szolgáltatások üzembe helyezése terén.

„Egyre több vállalat ismeri fel a privát felhők előnyeit, amelyek a virtualizált környezetekhez képest alacsonyabb költségek mellett használhatók, a publikus felhőszolgáltatásokkal összevetve pedig nagyobb biztonságot és hatékonyságot kínálnak. A privát felhők kiépítésére alkalmas megoldások közül a nyílt forráskódú OpenStack kezdeményezés mögött áll a legszélesebb körű iparági támogatás, és a piaci elemzők is komoly jövőt jósolnak a platformnak. A Gartner egy nemrégiben megjelent elemzése szerint 2019-re az OpenStack elterjedtsége a tízszeresére nő a vállalatoknál a technológia kiforrottságának és a növekvő támogatói ökoszisztémának köszönhetően. A SUSE az OpenStack sokoldalú funkcióit továbbfejlesztve és vállalati szintű támogatással kiegészítve segíti a vállalatokat a felhőalapú környezetek kiépítésében” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lenovo: láthatóvá tesszük a fizikai erőforrásokat

csü ápr 9 , 2015
A Lenovo bejelentette a Lenovo XClarity nevű, egyszerű, gyors és biztonságos, automatizált rendszerfelügyeleti megoldását. Lenovo XClarity – egyszerű, automatizált rendszerfelügyelet. A Lenovo XClarity a tökéletes megoldás kis-, és nagyvállalatok, szolgáltatók és kormányzati szervek számára — áll a gyártó közleményében. A Lenovo XClarity olyan kritikus felhasználói igényeket céloz, mint a hardver erőforrások […]
Szoftver, prompt