ÜTI: ismét a nyakunkon a BME GTK Kari Hallgatói Napok

üti-satorA BME GTK Kari Hallgatói Napokkal egybekötve rendezi meg a BME GTK Üzleti Tudományok Intézete idén második alkalommal az ÜTI Napokat, aminek a célja az üzleti mesterszakok és az üzleti tudományok intézetének megismertetése. Főleg szakmai programokkal, végzős alapszakos hallgatókat várnak, de a rendezvényen bárki részt vehet.

Az első napon az intézet oktatói Dombi Ákos, Bodrogi Bence, Kelemen Tamás és Perecz László tartottak a tantermitől eltérő témájú előadásokat

Szerda, április 22
A Morgan Stanley lesz az esemény vendége. A szakmai programok menetrendje a következő:
12:15-14:00-ig Keishi Hotsuki (Chief Risk Officer of Morgan Stanley) előadása az egyetem épületében, a QA 407-ben (Risk Management: applying science to management)
Délután kettő és négy között az ÜTI sátorban folynak az előadások. Pénzügyi terület, Böde Csaba, Szegő Dávid, Kockázatelemzés, Mayer Dániel, és Karrierlehetőségek a Morgan Stanleynél, Nyitrai Orsolya. Négytől Slam Poetry következik Süveg Márk Saiid, Gábor Tamás Indiana, Németh Péter Mc Zeek, Bárány Bence előadásában. Öt órától az Üzleti Tudományok Intézetének oktatói csapolják a sört.

Csütörtökön, április 23
Negyed egytől Üzleti Jog másképpen címmel Verebics János az ÜTI oktatója,, fél kettőtől Vida Melinda a műegyetemi KommON Vitaklub elnöke A cipősdoboztól az országos kampányig címmel tart előadást. Ezután következik a tavaly is sikerrel megrendezett ÜTI Prezentációs Verseny döntője és eredményhirdetése, miközben újra az oktatók csapolnak.

Péntek, április 24
Pénteken zajlik le az Üzleti Tudományok Intézete és a Liska Tibor Szakkollégium szervezésében a kar hallgatói számára kiírt Esettanulmányi verseny. A versenyen résztvevő négy főből álló csapatok tagjai egy valós gazdasági helyzettel és problémával megismerkedve mérik össze tudásukat, kommunikációs illetve problémamegoldó képességüket a feladat megoldása, és annak a zsűri előtt történő bemutatása során A cél az, hogy a megoldása során megszerzett ismereteiket később gyakorlati helyzetben is kamatoztathassák.

Az esti programok is ingyen látogathatók, de a szerdára a sátor véges befogadóképessége miatt előre kell regisztrálni.
Szerda: Halott Pénz, No!End feat, Dukai Regina, Gaben
Csütörtök: Kozmix, Juhász Laci, Endy
Péntek (kezdés 21:00): Kis Grófo, Gyurex

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Kína: a közvélemény támogatja a cenzúrát

pén ápr 17 , 2015
Megközelítően 13 900 olyan webhelyet zárattak be vagy tettek elérhetetlenné idén Kínában, mert törvénytelen tevékenységet végeztek, például zsaroltak vagy fizetségért posztokat töröltek – számolt be az országos internetfelügyelet közleményéről az állami média csütörtökön. A büntetett oldalaknak öt nagy szolgáltató, a sina.com.cn, sohu.com, qq.com, 163.com és a baidu.com adott korábban felületet. […]