BME: megtudhatod a túlélés titkát

bmeA BME GTK Üzleti Tudományok Intézete (BME, ÜTI) idén először rendezi meg az ÜTI Napokat, ami gyakorlatilag az intézet nyílt hete, mert célja az üzleti mesterszakok és az üzleti tudományok intézetének megismertetése. Főleg szakmai programokkal, végzős alapszakos hallgatókat várnak, de a rendezvényen bárki részt vehet. Az esemény célja, hogy a műegyetemisták megismerjék saját egyetemük mesterszakjait, az alap- és mesterképzések közötti lényeges különbségeket. Érdekesség, hogy a civil előadásokon az intézet oktatói a saját tudományterületüktől gyökeresen eltérő témákról adnak elő: Túlélni a Costa Concordiát címmel ad elő Marcsa Attila (Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék); Kép, regény, kaland a címe Verebics János (Üzleti Jog Tanszék) előadásának; Galántai Zoltán (Pénzügyek Tanszék) a házasság jövőjéről tart előadást. De számos előadás fog szólni a startup cégek előtt álló üzleti lehetőségekről is. Az eseményt a Műegyetem Q épülete mögötti parkban 2014 április 22. és 25. között tartják.

Az Üzleti Tudományok Intézete prezentációs versenyt írt ki. A versenyen összesen száztíz hallgató pályázott eltérő szakokról különböző témákban. A maximum negyed órás prezentációkat nem a tudományos teljesítmény alapján értékelik, hanem a személyes előadásmódot, az előadás szuggesztivitását, a prezentáció színvonalát, feszességét, a nyelvi igényességet, az összhatást, az időkeret betartását és a kreativitást veszik figyelembe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Van, ahol nő a vezetékes telefonra előfizetők száma

ked ápr 22 , 2014
Romániában a mobiltelefon használók száma nem változott jelentősen. Tavaly 22,9 millió aktív felhasználót tartottak nyilván, ami 0,3 százalékos növekedést jelent. 13,5 millió feltöltő kártyát regisztráltak, és 9,4 millió előfizetéses felhasználót. 4,7 millió vezetékes telefonkapcsolatot jegyeztek, ami kétszázalékos növekedést jelent, ugyanakkor 5,1 milliárd percre csökkent a vezetékes telefonokon beszélt idő, miközben […]
Sophia Loren telefonál

És még ez is...