A vártnál is nagyobb lehet az online vásárlások részaránya az adventi hetekben

A vártnál is nagyobb lehet az internetes vásárlások részaránya az adventi hetekben – mondta az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára.

Vámos György szerint az idén karácsonykor ajándékokra százmilliárd forintot költenek a magyarok. A főtitkár úgy fogalmazott: jelenleg, túl a fekete péntek “sokadik hullámán”, úgy tűnik, a vásárlásokon belül a korábbi várakozásoknál is nagyobb lesz az internetes vásárlások részaránya. Korábban húszmilliárd forint körüli összeggel számoltak a fekete pénteki akciósorozatra, de könnyen lehet, hogy a végleges összesítéskor ennél sokkal nagyobb számot kapnak majd. Azok a cégek, amelyek már jelezték, hogy milyen volt a tavalyi fekete péntek-sorozathoz képest a bővülés, kétszámjegyű növekedési mutatókról számoltak be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A T-Systems felvásárolja az ITgen Kft.-t

csü nov 30 , 2017
A Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország Zrt. megállapodást kötött az SAP-hoz kapcsolódó technológiai és biztonsági szolgáltatásokra specializálódott ITgen Kft. 100 százalékos megvásárlásáról. A BÉT-en megjelent közlemény szerint a teljes fizetendő vételár maximális értéke 1,2 milliárd forint, ami magában foglalja a tranzakciós díjat, valamint a következő három év pénzügyi teljesítményétől […]
Forint