Új feltöltőkártyás csomag a Telenornál

A Telenor MyMinute kártyás csomag havidíj nélkül nyújt minden belföldi hálózatba egységesen 19 forintos percdíjat és sms-küldést. A tarifához igény szerint mobilinternet-csomag is rendelhető.

A MyMinute kártyás csomagot azoknak alakították ki, akik a hangalapú szolgáltatásokat részesítik előnyben, mobilhasználati szokásaik kevésbé tervezhetőek. A MyMinute tarifával a feltöltőkártyás ügyfelek hálózaton belül, illetve bármely más belföldi mobilhálózatba és normál díjas vezetékes hálózat irányába is egységesen 19 forintos percdíjjal beszélhetnek, valamint szintén 19 forintért küldhetnek sms-t belföldi hívószámra.

A felhasználók egyedi igényeiknek megfelelően egyenlegük terhére egyszeri kiegészítő adatjegyet vagy akár havidíjas adatcsomagot is rendelhetnek. A 100 megabájttól kezdve akár 5 gigabájtos mobilinternet-keret tartalmazó kiegészítő adatjegyek közül az 500 megabájtos, e-mailezéshez, böngészéshez és cseteléshez lehet elég, ennek ára 900 forint.

A Telenor MyMinute tarifát választó új és meglévő ügyfelek Netshopon keresztül 0 forintért és ingyenes kiszállítással rendelhetik meg a használathoz szükséges SIM-kártyát, míg bolti vásárlás esetében a kártya ára bruttó 490 forint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.