A Magyar Telekom új feltöltőkártyás díjcsomagot vezet be

A Magyar Telekom új feltöltőkártyás díjcsomagot vezet be, amely a hálózaton belüli 25 forintos percdíj most a Domino MOST opcióval 9 forintra csökkenthető.

Az új ajánlathoz kapcsolódóan két új csomagot is bevezet a vállalat, méghozzá olyan módon, hogy az ügyfelek a kártyával együtt értéket is kapnak leforgalmazható percek és adatmennyiség formájában. A perceket és adatmennyiséget a kártya rendelkezésre állási idején belül használhatják fel. A Domino Fix SIM és Domino Fix Quick konstrukció, amely 990 forintba kerül, 500 MB adatot és negyven lebeszélhető percet tartalmaz, és 180 napig használható fel. A Domino Fix Extra SIM és Domino Fix Extra Quick konstrukció 1990 forintért egy giga adatot és nyolcvan lebeszélhető percet tartalmaz, mindennek felhasználására az ügyfélnek egy év (366 nap) áll rendelkezésére. A Domino Fix Extra a Telekom honlapján keresztül történő megrendelése esetén az ár 1990 forint helyett csak 990 forint. A Domino Quick SIM kártyák az ország több száz benzinkútján (pl. a kijelölt MOL és OMV kutaknál), a Kupon Portfólió partnereinél, egyes újságárusoknál, a MediaMarkt, az Edigital, a Tesco és az Auchan kijelölt üzleteiben, illetve számos postán vásárolhatók majd meg (kiszállításuk folyamatosan történik, időszakos hiányok kezdetben előfordulhatnak).

A társaság 2017. június 30-ig meghosszabbítja a Domino MOST opció igénybevételi lehetőségét. A Domino MOST opcióval, amely könnyen, külön díj fizetése nélkül aktiválható a meglévő Domino díjcsomag, tehát akár a Domino Fix mellé, a Telekom feltöltő kártyával rendelkező előfizetői 9 forintos percdíjjal beszélhetnek a Telekom mobilhálózatán belül belföldi alapdíjas irányba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

E-személyire is fel lehet tölteni a vasúti bérletet

pén febr 17 , 2017
Az új típusú személyi igazolványra is fel lehet tölteni a vasúti bérletet, a szolgáltatást a Budapest-Pusztaszabolcs vonalon kísérleti jelleggel vezette be a MÁV-Start Zrt. Kazai Katalin, a MÁV-Start Zrt. értékesítési igazgatója a fejlesztést bemutató keddi budapesti sajtótájékoztatón elmondta: a vasúti bérleteket az igazolványok chipje tárolja, így az utasok az e-személyivel […]

Friss, ropogós