Az LG G4 mindenben túlszárnyalja az elődöt

LG-MWC-LTEAz LG bemutatta a G4 okostelefont, a G3 utódját. Az előd minden várakozást felülmúlt, mind az eladási adatok, mind az iparági díjak szempontjából. A G4 készülékkel az LG arra fókuszált, hogy eleganciát, nagyszerű vizuális- és emberközpontú felhasználói élményt nyújtson — áll a társaság közleményében. Az LG G4 kamerája az okostelefonokban ritka f/1.8 rekesznyílású optikát használ, amely nyolcvan százalékkal több fényt enged a képszenzorhoz, mint az LG G3 optikája. Az innovatív kameramodul mellett az új IPS Quantum kijelző is megtalálható a készülékben, a technológia minden tekintetben túlszárnyalja még az LG G3-ban megismert innovatív Quad HD kijelzőt is.

„Ígéretünkhöz és az Innovation for a better life mottóhoz híven olyan divatos prémium okostelefont alkottunk, amely kiegyensúlyozott felhasználói élményt nyújt, és amely a legjobbak legjobbjaival került egy ligába” – mondta Juno Cho, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „Olyan, igazán emberközpontú készüléket akartunk felhasználóinknak adni, amely egyesíti a mérhető teljesítményt nyújtó technológiákat a természetes emberi érzékek minőségével. A dizájntól, a kamerán és a kijelzőn át a felhasználói felületig ez a legambiciózusabb technológiát felvonultató telefon, amit valaha alkottunk” – tette hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vizsgálat indult az Uber ellen

szo máj 2 , 2015
Adóhivatali vizsgálat indult az Uber taxicég ellen – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-vel. A szaktárca közleménye szerint Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter utasítására adóhivatali vizsgálat indult az Uber ellen, amely érdemi adófizetés, és sok esetben a taxizáshoz szükséges szakmai feltételek teljesítése nélkül végzi tevékenységét. Az NGM hangsúlyozta, hogy a […]

És még ez is...