MÁV-Start app: újabb pályacsúcs

MÁV appEgyre népszerűbb a MÁV-Start online alkalmazása, a regisztrálók száma meghaladta a 750 ezret – közölte a vasúttársaság.

A járvány előtt még csak minden tizenhetedik belföldi utas vásárolt a MÁV-applikációban, július végén viszont már minden nyolcadik. A nemzetközi jegyek 16,5 százalékát értékesítették az alkalmazáson keresztül. Hozzátették, hogy az internetes jegyeladás a Nyugati pályaudvar és Vác közötti szakaszra a legnépszerűbb, de a Keleti pályaudvar és Gödöllő közötti utazásra, valamint a székesfehérvári vonalra is sokan váltottak jegyet. A 750 ezredik regisztráló 50 ezer forintos, menetjegyekre beváltható utalványt kapott a MÁV-Start vezérigazgatójától. Kerékgyártó József a közlemény szerint üdvözölte, hogy az online felületek egyre népszerűbbek, és a fejlesztések folytatását ígérte, amelyhez az utasok visszajelzéseire is számít. A MÁV-applikációt 2018 májusában vezették be, és folyamatos fejlesztést követően közös platformra került az Elvira jegyvásárlási rendszerrel. A két alkalmazás részesedése a jegy- és bérleteladásokban több mint 25 százalék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szorongás csillapítása hatékonyan: tippek

ked aug 17 , 2021
A jelenlegi, felgyorsult világban egészen más problémákkal, problémakörökkel kell szembenéznünk, mint nagyszüleink tették. Bár anyagilag, vásárlóérték alapján olyasmiket engedhetünk meg magunknak, amelyekről nagyszüleink nem is álmodtak, néhány dologban ők mégis jobban éltek, mint mi: könnyen lehet, hogy a szorongás alacsony foka, akár hiánya a mindennapokban is ilyen volt. Persze ebbe […]
szorongas

És még ez is...