Tovább növeli lefedettségét a Network4 csoport

Gyenesei LeilaBekerült a Magyar Telekom kínálatába a MATCH4 sporttelevízió, valamint a februárban indított MAX4 szórakoztató csatorna is.

A Magyar Telekom Tv és IPTV megfelelő csomagokkal rendelkező előfizetői márciustól a 45-ös csatornahelyen láthatják a MATCH4 programkínálatát, valamint a 161-es helyen a MAX4 sorozatait, filmjeit és infotainment műsorait. A Network4 csoport két legújabb csatornája így közel 100 százalékos országos lefedettségű. A Network4 csoport 2022 nyarán, az ARENA4 testvércsatornájaként indította el a MATCH4-et. A műsorfolyam szinte teljes egészét sportesemények közvetítése teszi ki.

A Network4 csoport három futball topliga mérkőzéseit is élőben hozza el a magyar nézőknek. Láthatók itt a világegyetem legnépszerűbb futballbajnoksága, a Premier League, a szinte mindig színvonalas Bundesliga, valamint a Messivel, Mappéval és Neymarral fémjelzett Ligue 1 legjobb összecsapásai, mi több, a skót Premiership és az angol ligakupa küzdelmei is a fotelbe szögezhetik a futballkedvelő nagyérdeműt. A MATCH4-en dübörögnek a motorsportok, például a NASCAR, az IndyCar és a MotoGP futamai. A MATCH4-en követhetik a nézők az amerikai sportok legjavát, az NFL-t, az NHL-t, valamint az ebben a hónapban a fináléjához érő NCAA amerikai kosárlabda-bajnokságot is.

A MAX4 a Network4 csoport legújabb büszkesége, idén februárban kezdte el működését és mostanra közel teljes a lefedettsége. A szórakoztató csatornán európai és amerikai sorozatok, filmek és saját gyártású infotainment tartalmak, valamint sportösszefoglalók gondoskodnak a célközönség, a 25 év feletti nők igényeiről, a korábban felsoroltak mellett romantikus- és könnyed bűnügyi sorozatok és filmek váltják egymást.

A MAX4-en tér vissza a Galileo című infotainment műsor Gyenesei Leila vezetésével. A Németországban 1998 óta futó kultikus produkció magyar adaptációja emberi történetekkel, riportokkal jelentkezik. A teljes körű szórakoztatást szolgálják a sportösszefoglalók: a MAX4-en az ARENA4 és a MATCH4 sporteseményeinek legaktuálisabb történéseit is láthatják a nézők, a PDC Darts European Tour küzdelmeit pedig televízióban csak itt lehet majd követni.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kedden rendszerváltás lesz...

hét márc 6 , 2023
Uniós rendszerváltás, avagy rendszerátállás miatt szünetelni fog az okmány- és járműügyintézés március 7-én, kedden. Európai uniós informatikai átállás miatt az ország valamennyi kormányablakában szünetel az okmány- és járműügyintézés, az okmányirodák pedig zárva tartanak március 7-én, kedden. A Schengeni Információs Rendszer új verziójának üzembe helyezése miatt a kormányablakokban ezen a napon […]
Orbán Viktor egy kormányablakban cukiskodik....nyakkendőben!

És még ez is...