Jön a Toshiba Satellite Click Mini 2 az 1-ben notebook

toshibaA Toshiba bemutatta legújabb, leválasztható kijelzővel rendelkező notebookját, a Satellite Click Minit. A 8,9 hüvelykes (22,6 cm) méretű, kompakt eszköz kétféle szerepet is betölthet: egy teljes funkcionalitású, Windows 8.1 rendszerrel ellátott laptop, amely egy gomb megnyomásával táblagéppé alakítható, így nem szükséges két eszközt magunkkal vinni. A készülék tömege tablet módban mindössze 470 gramm, vastagsága pedig csak 9,8 mm, míg billentyűzetes dokkolójával együtt ugyanezen értékek: 999 g és 19,9 mm. A kompakt eszközt Full HD felbontású (1920×1200), nagy fényerejű IPS kijelzővel látták el, amely nagy betekintési szöggel rendelkezik.

A Windows 8.1 with Bing operációs rendszerrel ellátott eszközhöz egyéves Microsoft Office 365 Egyszemélyes változatra szóló előfizetés is jár. A Microsoft Office 365 Egyszemélyes változat előfizetése egy személyi számítógépre is kiterjeszthető, vagyis az eszközök közti adatcsere sem jelenthet gondot. Az előfizetéshez továbbá 1 TB OneDrive online tárhely használata is jár, az adatainkat tehát biztonságos helyen tárolhatjuk. Hab a tortán a Skype havi 60 nemzetközi perce. A szerkentyűben Intel Atom processzor, 32 gigabájt eMMC tárhely található.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Google az egyik legaktívabb lobbista Brüsszelben

csü jún 25 , 2015
A Transparency International (TI) felmérése szerint a Google és a General Electric (GE) lobbistái több mint ötven találkozón vettek részt az Európai Bizottság legmagasabb rangú tisztségviselőivel Brüsszelben, valamint együttesen 6,75 millió eurót (kétmilliárd forintot) költöttek érdekérvényesítésre fél év alatt, saját bevallásuk alapján – közölte a korrupciót vizsgáló nemzetközi szervezet szerdán […]
Google

És még ez is...