Tíz napig ingyenes lesz az iGO Navigácio program letöltése

iGOAz NNG tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi iGO Navigációs programját okostelefonokra, amely a cég legfrissebb Magyarország térképét tartalmazza. A gesztus apropója, hogy idén éppen tíz éve annak, hogy az alapítók létrehozták a ma már világszerte milliók által használt iGO Navigációs szoftvert. A kerek évforduló alkalmából az NNG tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi limitált kiadású, születésnapi iGO navigációját, iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra és iPad-re. (A hét coollnál kisebb képernyő-átmérőjű készülékekre, Android 4.0-tól felfelé és iOS 6 operációs rendszertől vagy iPhone 4S-től fölfelé.) Ez az NNG első, közvetlenül a végfelhasználók számára is elérhető androidos navigációs alkalmazása. Az applikáció a SzülinApp nevet kapta.

A SzülinApp az alapvető navigációs funkciókat kínálja, mint az alternatív útvonalak, parkolási lehetőségek, és az automatikus újratervezés. Egyik legnagyobb előnye, hogy használatához nincs szükség internetkapcsolatra. Az offline alkalmazás nem fogyasztja a mobil adatforgalmat, és olyan területeken is működik, ahol nincs térerő. A SzülinApp alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból illetve Google Play áruházból 2015. április 20. és 29. között. Ha semmikép nem akarsz lemaradni, itt kérhetsz értesítést, ha már letölthető az applikáció.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Már kevés a szakember, és egyre kevesebb lesz

csü ápr 16 , 2015
ShareTweetPinShareEgy friss kutatás szerint a száz főnél nagyobb hazai vállalatok különösen a gépész- és villamosmérnökök, valamint az egyéb műszaki szakemberek esetében számolnak munkaerőhiánnyal. A hiány legfőbb okaként a vállalatok 33 százaléka említette, hogy kevés a megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkezők száma. Ez a tényező a távközlési és információtechnológiai szolgáltatók körében még […]

És még ez is...