Tovább csökkent a mobil előfizetések száma

1

zuhanAz NMHH gyorsjelentése szerint 2014. június végén a hívásfogadásra alkalmas kártyák száma alapján száz főre 116,8 sim-kártya jutott. Június végére a teljes ügyfélszám, azaz a hívásfogadásra alkalmas kártyák alapján számolva a Magyar Telekom részesedése az előző havi 46,75 százalékról 46,82 százalékra, a Vodafone-é 22,66 százalékról 22,70 százalékra emelkedett, a Telenoré 30,59 százalékról 30,48 százalékra csökkent.

A vizsgált hónap végére a forgalmazásban résztvevők, azaz mind a havi díjas előfizetéssel rendelkezők és mind az előre fizetett előfizetések közül az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók száma alapján a Telekom piaci részesedése az előző havi 46,32 százalékról 46,33 százalékra, a Vodafoné 22,57 százalékról 22,64 százalékra nőtt, a Telenoré 31,11 százalékról 31,03 százalékra csökkent. A prepaid kártyák aránya évek óta folyamatosan csökken, értéke jelenleg 45,10 százalék.

One thought on “Tovább csökkent a mobil előfizetések száma

  1. A Telenor mit várt? Hogy majd átlag 10%-os emelést követően mindenki rohan a boltokba és veszi a Telenoros előfizetéseket és feltöltős csomagokat? Ha egyik vezetője ezt hitte, akkor az tényleg idióta!

    Egyik szolgáltató sem emelt, csak a Telenor, úgy hogy a hazai szolgáltatók árai a régióhoz képest így is el vannak szállva!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Folytassa Red Pass

hét júl 14 , 2014
A Vodafone július elsején újra elindította a Red Pass szolgáltatást, amellyel a nyaralási csúcsszezon idején – augusztus végéig – a Red ügyfelek exkluzív kiszolgálásban részesülnek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Tavaly több mint hétezren vették igénybe ezt a szolgáltatást és esetenként 20-30 percet, vagy akár egy órát is megspórolhattak így. […]
Hold, felhő

És még ez is...