Magic: mobil varázslat

tapsxA napokban rendezte a Magic Magyarország Kft. „Az integrált mobilitás” című konferenciáját, amelyen a közel száz résztvevő meghallgathatta a Magic Software Enterprises elnökét Udi Ertelt, akinek előadásából többek között a nemzetközi it-trendekről, és a társaság fejlesztési irányáról számolt be.

Hlács András, a Nemzetközi Innovációs Hivatal tanácsadója a kormányzat innovációs stratégiájáról, a pályázati lehetőségekről és támogatásokról tartott előadást. A Magyar Posta Zrt. Informatikai Fejlesztés osztályának vezetője, Agárdi Gyula betekintést nyújtott arról, hogy miként segítették a Magic termékei a vállalat informatikai megújulását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Xerox a jövő városát építi

csü jún 19 , 2014
A napokban hároméves együttműködési megállapodást kötött a Xerox és a Michigani Egyetem Közlekedéskutatási Intézete, amelynek célja, hogy együtt keressék a városi mobilitás jövőbeni megoldásait. A program azt is szolgálja, hogy közös erővel feltérképezzék és bővítsék azokat az információs, kommunikációs és tranzakció-alapú folyamatokat, amelyek a közlekedést teszik még gördülékenyebbé, komfortosabbá és […]

És még ez is...