Szűcs Imre korábbi technológiája elavult, na ki segített?

oldtvSzűcs Imre egyéni vállalkozó 6,1 millió forintot meghaladó uniós támogatást nyert el, így egy 15 332 815 forintos projekt eredményeként digitális televízió szolgáltatást volt képes beindítani. Ugyanis az egyéni vállalkozó korábban alkalmazott technológiája, módszere elavult, nem volt már képes a folyamatosan változó igényeket kielégíteni, ezért az eddiginél nagyobb teljesítményű eszközök beszerzése vált szükségessé a vállalkozás pozíciójának megtartása érdekében.

A fejlesztésnek köszönhetően a vállalkozás a televízió műsorjel szolgáltatás analóg szolgáltatása mellett el tudta indítani a digitális tévészolgáltatást, az internet szolgáltatás területén a korábbi eszközkapacitását megduplázta, így előfizetőinek nagyobb internet sávszélességet tud biztosítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Snowden még maradna Oroszországban

sze jún 25 , 2014
A CIA volt munkatársa Edward Snowden oroszországi tartózkodása meghosszabbítását tervezi. Ezt ügyvédje Anatolij Kucserena közölte. Elmondása szerint most Snowden gyűjti a szükséges dokumentumokat az orosz migrációs hivatal számára. Az ügyvéd nem tudott válaszolni a kérdésre, menedékjogot vagy lakhatási engedélyt fog-e kérni védence. A végleges döntést maga Snowden fogja meghozni – […]
Snowden

Friss, ropogós