Snowden még maradna Oroszországban

SnowdenA CIA volt munkatársa Edward Snowden oroszországi tartózkodása meghosszabbítását tervezi. Ezt ügyvédje Anatolij Kucserena közölte. Elmondása szerint most Snowden gyűjti a szükséges dokumentumokat az orosz migrációs hivatal számára. Az ügyvéd nem tudott válaszolni a kérdésre, menedékjogot vagy lakhatási engedélyt fog-e kérni védence. A végleges döntést maga Snowden fogja meghozni – mondta Kucserena.

Edward Snowden ideiglenes tartózkodásának határideje augusztus 1-én jár le. Az amerikai hatóságok többször is követelték a volt titkos ügynök kiadását. A közzétett információért hazájában kemény büntetés fenyegeti — írja az Oroszország Hangja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Tízmilliárd forint körüli adót fog Magyarországon fizetni a Google és a Facebook

sze jún 25 , 2014
Mint korábban írtuk, jövő év januárjától uniós irányelv alapján Magyarországon is megváltoznak az internetes szolgáltatások adózásának szabályai. Megkérdezett szakértők szerint a változás húsbavágóan fogja érinteni az internet legnagyobb szereplőit. Tavalyi kutatások szerinti 42 milliárdos online reklámköltés közel fele folyik át a pay per click (PPC), azaz a kattintások után fizetendő […]
Forint