Magyar Telekom: bő három milliárd forint osztalék a MakTeltől

A Magyar Telekom 3,61 milliárd forint osztalékot kap macedón leányvállalatától, a Makedonski Telekomtól (MakTel) – közölte a Magyar Telekom.

A MakTel hétfői közgyűlése a 2016. üzleti év után 1,25 milliárd macedón dénár (mintegy 6,37 milliárd forint) osztalék kifizetéséről határozott. A macedón számviteli szabályok szerint a társaság nem konszolidált mérleg szerinti eredménye 2016-ban 1,25 milliárd macedón dénár volt, amelyet teljes egészében osztalékfizetésre fordít. A Stonebridge Communications AD Skopje, a Magyar Telekom 100 százalékos leányvállalata 0,71 milliárd macedón dénár (3,61 milliárd forint) osztalékra jogosult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Orbán: 260 ezer munkavállaló digitális készségfejlesztése kezdődik

sze ápr 26 , 2017
Több újítást dolgoz majd ki és indít el a kormány a szakmai képviseletekkel, mintegy 260 ezer munkavállaló digitális készségfejlesztését tervezik és kiemelt ösztöndíjat kapnak az informatikát tanulók – mondta Orbán Viktor. A kormányfő elmondta, továbbfejlesztik a szakmunkás ösztöndíjrendszert, ezt a hiányszakmákban már megkezdték, és megnyitják a tanulószerződés lehetőségét is. A […]

Friss, ropogós