Roaming “kedvezmények” a Magyar Telekomtól

broadcastAz Európai Unió által szabályozott roaming díjaknál a Magyar Telekom Travel & Surf napi és heti barangolási adatdíjcsomagjai még kedvezőbb díjakat, valamint kiszámítható, kontrollálható használatot biztosítanak. További előnyöket kínál a Travel & Talk roaming díjcsomaghoz választható napidíjas Travel & Talk Plusz opció.

A Magyar Telekom Travel & Talk roaming díjcsomagjához napidíjas konstrukcióban Travel & Talk Plusz opciót ajánl ügyfeleinek, melynek köszönhetően 790 forint napdíjért az EU-n belül percenként (70 forint helyett) negyven forintért indítható és húsz forintért fogadható roaming hívás, egyúttal harminc megabájt EU-ban felhasználható roaming adatmennyiség áll rendelkezésre (78,336 forint helyett 26,33 forint/MB áron).

A harminc mega adatforgalom elhasználását követően az adatforgalmat megszakítják, nincs túlforgalmazási díj. Ezt követően újabb roaming adat díjcsomag beállítása vagy a Travel & Talk Plusz opció ismételt aktiválása szükséges a további külföldi mobil adatforgalmazáshoz, az opció egy napon belül is többször megrendelhető.

Vélemény
Hogy mennyi internethasználatra elég a “kedvezményes” harminc megabájt, arról feltehetően fogalmuk sincs a Magyar Telekom vezetőinek, hiszen nyilván a cég fizeti a korlátlan internetjüket külföldön is. Segítünk: semmire. Arról nem beszélve, hogy az ugyancsak “kedvezményes”, 26,33 forintba kerülő egy megabájt forgalom is a pofátlan lehúzás kategóriája.
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Évente bő egymilliárdért üzemeltetik a FUTÁRT

szo júl 5 , 2014
A FUTÁR (Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer) teljes körű üzemeltetésére kiírt tenderen egyedül a T-Systems Magyarország és a Synergon Integrator alkotta konzorcium nyerte el. Az ötéves időtartamra szóló szerződést már aláírták: a konzorcium havi 88 millió 250 ezer forintért, összesen 5,3 milliárd forintért üzemelteti a rendszert. A szerződés szerint a konzorcium […]
Futár